|
Krup sonrası OTİT teşhisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bircekandemit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bircekandemit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2019 Saat 23:15 |
Hocam merhabalar, 3.5 yaşındaki oğlum (15.600 gr - 101 cm) geçen hafta tam bugün krup oldu. Doktora götürmedim çünkü hemen pulmicort ventolin antibiyotik verecekler.Burnunu açık tuttuk havlar tarzda öksürük arttıkça buzluğu açtık günde 4,5 kez bal,limon,zencefil tozu karıştırıp verdim ve güzel haber kendiliğinden geçti,köklü öksürüğe dönüştü. Burnu devamlı açıktı. Bu akşam oğlum kulağım ağrıyor diye feryat figan ağlamaya başladı. Acile gittik otit dedi hastalık geçirdimi yakın zamanda diye sordu krup geçirdi dedim. Hangi ilaçları kullandınız dedi hiç ilaç vermedim dedim. Belli zaten orta kulak enfeksiyonu olmuş çocuk dedi. Klamoks ve otipax damla yazdı. Ben kulağım ağrıyor diyince illiadine başladım. Hocam krup(larenjit) viral enfeksiyon olduğu için doktorun koyduğu teşhis doğru olabilir mi? Şimdiden teşekkürler sizin kıymetli tavsiyeniz esastır benim için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, sadece: Iliadin damla anlattigim sekilde kullanin. Otit- Otitis media- Orta kulak iltihabi- Seroz otit; hepsi ayni sey. VE hepsinde DAIMA, viral enfeksiyonlari takiben olur. Krup daima, viraldir.. Hemofilus Influenza bakterisi; HiB asilari ciktigindan beri, 30 seneden beri gorulmuyor. |
|
![]() |
|
Bircekandemit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bircekandemit
Sonsuz teşekkürler... Bilgilenmek amacıyla soruyorum hocam, ne tür hastalıklardan sonra orta kulak iltihabı düşünülebilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
VE hepsinde DAIMA, viral enfeksiyonlari takiben olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|