|
Hocam yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2019 Saat 11:15 |
Hocam böbrek taşıyla alakalı konuştuk sizinle allah razı olsun sayenizde rahatladım zerre ilaç içmedim ... sol kaburga altımda hem önde hem arkada ağrı kesilmeyince ara arada bulatim olunca doktora gittim ultrasona girdim... sonuç: her iki böbrek boyut, kontur, parankim yapıları ve parankim eko paternleri, ortalama parankim kalınlıkları normal olarak değerlendirilmiştir . Sağ böbrek orta kadranda 4mm taş izlendi. Sol üreter alt uçta mesane girişinde 4mm taş izlendi ... her iki böbrek pelvikalisyel sistemler tabiidir . Mesane duvar ve yapısı normal olup lümen ici patoloji saptanmamıştır...
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okuduğunuz üzere taş yarim milim küçülüp mesane girişine kadar gelmiş .. şimdi size sorum ... bu doktor bana cardura, zimaks, urocare ... reçete etti ... ne yaptığını kendi de bilmiyor hocam bi düşmezse operasyon yapicam diyor bi diyorki aslında tas küçük operasyon planlamak yanlış diyor.. Hocam bu ilaçları içmeyi düşünmüyorum sizin dediğiniz yöntemle bu taşı buraya kadar getirmişim düşürürüm degilmi ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
2 hafta müddet verdi bana şimdi ... ama benim şuan sıkıntım yok idrara rahat çıkıyorum enfeksiyon yanma falan yok 4 gün önceki idrar tahlilim tertemiz çıktı dediğim halde bunları yazdı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN soylenen ilaclarin, hicbirini almayin, sadece benim dediklerimi uygulayin. En siddetli agriyi, mesane girisindeki taslar yapar... Novalgin alin ve comelip ikinin.. Cardura: 1- Tansiyon ilacidir ve yan etki olarak, agrili idrar yapmaya (disuri) sebep olur!!! 2- Prostat hipertrofisinde kullanilir. Sizde Prostat buyumesi varmi?? Hele bu ilaci SAKIN almayin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eki 2019 Saat 19:44 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Yok hocam prostat falan olduğundan değil aklınca mesane girişindeki taş için bulunduğu kası bu ilaçla genişletip rahat düşürecekmişim tansiyon ilaciymis evet ... şuan hiç ama hiç sancim yok hocam taş mesane girişine kadar gelmiş dediğim gibi böbrek çıkışındayken yazmıştım size 15 cm yolu katetmiş taş... taktı kafaya ya beni ilaca boğacak yada operasyon yapacak ... hocam bu taş burda düşene kadar dursa bir sorun olurmu herşeyim normal şuan dediginiz gibi ıkınarak küçük abdeste çıkıyorum ....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayret bir sey!! Cardura: Mesane alti bolgede etkilidir.. Mesane ve mesane ustune etki etmez.. Hic bir sey olmaz. Sadece benim dediklerimi yapin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Tmm hocam ... ilk gittiğimde ağrı kesici bile yazmasını sırf düşmesin diye benimle amansız bir hastalığa yakalamışım gibi konuştu yok düşmez kesin ameliyat nasıl morali bozuldu inince aşağı alacağı iki lokma parada gözü ... bide iki tane antibiyotik yazmış ey allah'ım 😒😒😒
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|