Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ayak İçe Basma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ayak İçe Basma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ElaSaglam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ElaSaglam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ayak İçe Basma
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 12:25
Mrb doktor bey.9 yasindaki oglumun kucuk yastan beri ice basma problemi var. 2-3yaslarinda doktora goturduk zamanla duzelecegini yapacak birsey olmadigini soylediler. Ama hicbir duzelme olmadi aksine yas ilerledikce ice basma problemi artti.gecen sene goturdugum ortopedi doktoru ozel yapim tabanlik verdi. 1 sene kadar kullandik ondan da fayda bulamadik. Ice basma problemi yuzunden cocugum cok sikinti yasiyor kosarken takilip dusuyor ya da mesela arkadaslari futbol oynarken cok sevdigi halde oynamak istemiyor.yardimlarinizi bekliyorum.

Resimleri forum içine atamadım o tüzden link atmak zorunda kaldım hocam. Kolay Gelsin.

https://hizliresim.com/AOvdWB

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 20:34
HAYRET!!!  Bu sitenin resimleri de acilmaya baslamis!! 

Dedikodusu edilecek bir "ice basma" YOK!! 
Tabanliklar; HICBIR SEYI DUZELTEMEZLER!!!  Sadece gorunumu duzeltirler. Paraniza yazik olmus!!! 
Kosarken; "takilip dusmesi" sinirsel olabilir. Ayaklarda bir problem gorulmuyor.
Bir Cocuk Norologu gorsun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.