|
Ayak İçe Basma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ElaSaglam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElaSaglam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 12:25 |
Mrb doktor bey.9 yasindaki oglumun kucuk yastan beri ice basma problemi var. 2-3yaslarinda doktora goturduk zamanla duzelecegini yapacak birsey olmadigini soylediler. Ama hicbir duzelme olmadi aksine yas ilerledikce ice basma problemi artti.gecen sene goturdugum ortopedi doktoru ozel yapim tabanlik verdi. 1 sene kadar kullandik ondan da fayda bulamadik. Ice basma problemi yuzunden cocugum cok sikinti yasiyor kosarken takilip dusuyor ya da mesela arkadaslari futbol oynarken cok sevdigi halde oynamak istemiyor.yardimlarinizi bekliyorum. Resimleri forum içine atamadım o tüzden link atmak zorunda kaldım hocam. Kolay Gelsin. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HAYRET!!! Bu sitenin resimleri de acilmaya baslamis!! Dedikodusu edilecek bir "ice basma" YOK!! Tabanliklar; HICBIR SEYI DUZELTEMEZLER!!! Sadece gorunumu duzeltirler. Paraniza yazik olmus!!! Kosarken; "takilip dusmesi" sinirsel olabilir. Ayaklarda bir problem gorulmuyor. Bir Cocuk Norologu gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|