Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İnatçı öksürük ve ventolin şurup
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İnatçı öksürük ve ventolin şurup

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dmtcyln Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dmtcyln Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnatçı öksürük ve ventolin şurup
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2019 Saat 15:31
Hocam Merhaba,

3 yaşındaki kızım yaklaşık 5 hafta önce ateşli ağır bir grip geçirdi ve sonrasında öksürüğü bir türlü geçmedi. Dr kontrollerinde ciğerlerin temiz olduğunu ilaçlık bir durum olmadığı zamanla geçeceğini söyledi, geçen hafta öksürük kuru ve sık bir şekilde artınca alerjik olabileceği düşüncesi ile 2 gece aerius 2,5 ml şurup verdim ancak dünden beri burun akıntısı da koyu ve yoğunlaştı (yeni bir nezle olmuş olabilir) bugün yeniden dr kontrolüne gittik ciğerler temiz burun kulak iyi öksürüğü çok yoğun ancak endişelenmeyin dedi ancak 30 sn arayla öksürdüğü için onu rahatlatacak ventolin şurup sabah-akşam 7 gün 2,5 ml önerdi, aeriusu vermememi söyledi. Yazılarınızdan dolayı bu ilaca çok önyargılıyım ancak gerçekten öksürükten konuşamıyor hocam ne önerirsiniz size danışmadan kullanmak istemedim.(sizin yöntemlerinizi hali hazırda uyguluyorum)

Saygı ve sevgiler hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118448
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2019 Saat 20:01
Aerius, Ventolinden daha beter!! 
Hicbirini vermeyin. 
Ilaveten, sicak su buhari uygulayin, yastigini yukseltin. Odasi serin olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.