|
İnatçı öksürük ve ventolin şurup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dmtcyln ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2019 Saat 15:31 |
Hocam Merhaba,
3 yaşındaki kızım yaklaşık 5 hafta önce ateşli ağır bir grip geçirdi ve sonrasında öksürüğü bir türlü geçmedi. Dr kontrollerinde ciğerlerin temiz olduğunu ilaçlık bir durum olmadığı zamanla geçeceğini söyledi, geçen hafta öksürük kuru ve sık bir şekilde artınca alerjik olabileceği düşüncesi ile 2 gece aerius 2,5 ml şurup verdim ancak dünden beri burun akıntısı da koyu ve yoğunlaştı (yeni bir nezle olmuş olabilir) bugün yeniden dr kontrolüne gittik ciğerler temiz burun kulak iyi öksürüğü çok yoğun ancak endişelenmeyin dedi ancak 30 sn arayla öksürdüğü için onu rahatlatacak ventolin şurup sabah-akşam 7 gün 2,5 ml önerdi, aeriusu vermememi söyledi. Yazılarınızdan dolayı bu ilaca çok önyargılıyım ancak gerçekten öksürükten konuşamıyor hocam ne önerirsiniz size danışmadan kullanmak istemedim.(sizin yöntemlerinizi hali hazırda uyguluyorum) Saygı ve sevgiler hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aerius, Ventolinden daha beter!! Hicbirini vermeyin. Ilaveten, sicak su buhari uygulayin, yastigini yukseltin. Odasi serin olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|