Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 gün ishalin üstüne kakada kan!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5 gün ishalin üstüne kakada kan!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mrvcavuslar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mrvcavuslar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 gün ishalin üstüne kakada kan!!!!
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 10:22
Kadir hocam 5 gündür yazdiklarinizi okuyorum ama bir türlü cevap bulamadım sorunuma o yüzden rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın.3.5 yasindaki oğlum cumartesi gününden bu yana yoğun bir ishal yaşıyor ilk akşam ateşi oldu.ama devam etmedi sizin yazdiklariniza uyarak herhangi bir ilaç vs vermedim ama öyle şiddetli karın ağrısı ile geliyor dışkılama isteği dün akşamdan beri ara ara kan görüyorum temizlerken.Bazen yoğun yapıyor bazen az oluyor kakası bazen daha yoğun kan bazen daha açık renk dün acile gittim gaita istendi sonuç temiz denildi ama bugün baya yoğun kan vardı kakasinda sadece kan çıkarmış gibi ne yapacağımı şaşırdımCryCry
Yukarı Dön
Mrvcavuslar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mrvcavuslar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 10:24
Bu arada oğlum 12kilo 95 cm ilk günün üstüne ateş hiç olmadı ve kusmasi hiç olmadı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119064
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 20:43
Bactrim surup, gunde: 2x1 olcek, 5 gun verin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.