|
geçmeyen sivilce |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2019 Saat 12:49 |
iyi günler hocam.
2 yaşında oğlumun yanağında 1 tane sivilce çıktı. kırmızı ve ortası beyaz iltihap vardı, ellemek istemedim yayılır diye ama 1ay geçti hala yanağında geçmiyor. iltihap kayboldu ama kırmızı bir yuvarlaklık kaldı. müdahale etmemekle hata mı ettik?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Steril bir sekilde bosaltsa idiniz, daha cabuk iyilesirdi.. O kirmizilik da gececek, ama biraz zaman alir. Bir onemi yok. |
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkürler hocam. yayılır diye korktuğumdan ekleyemedim.simdi öyle kırmızı nokta gibi kalıp geçmeyince acaba kalıcı olarak kaldı mı diye korktum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|