|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2019 Saat 14:44 |
Hocam tansiyonum ara ara yükseliyor holterde de ortalama 13 8 çıktı 35 yaşındayım Dr çok gençsin dedi düşük doz ilaç verdi ama bu yaşta ona bağımlı olmak istemiyorum bir de taşikardim var sinüs tasikardisi ve ara ara da kalbimde duraklama oluyormuş bir gecede 13 defa 2.5saniye kadar duruyormuş ilerde pil gerekebilir dedi ve zaman zaman bazı geceler nefes alamıyormusum gibi uykudan derin bir nefesle uyanıyorum Dr bunun bazen anı durmalara ve ölümler e yol açabileceğini soyledi biliyorum alaniniz değil öyle ama siz e öyle güveniyorum ki danışmak istedim teşekkürler
Düzenleyen yeliz - 10 Kas 2019 Saat 14:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Amerikan Hastanesinde; Dr. Genco Yucel'e gidin. "Wolf-Parkinson-White Sendromu" bakildimi?
|
|
![]() |
|
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eko ekg holter efor hepsi yapıldı ama ne baktılar bilmiyorum ben Ankaradayim onerebileceginiz bir hekim var mı burada saygilar iyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef, orada yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|