|
Bel ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kas 2019 Saat 16:48 |
İyi günler hocam, 32 yaşında 56 kilo 1.65 boyunda kadınım.
Bel ağrısı sebebi ile ortopediste gittim, mr raporunu ekliyorum, görüşünüzü almak istedim, doktor fıtık patlama seviyesine gelmiş, kasların çok zayıf dedi, açıkçası çok üzüldüm, 2 tane çocuğum var 4 buçuk ve 2 buçuk yaşında. Ağrı kesici ve merhem verdi 10 gün istirahat sonra tekrar kontrol dedi. Hocam durumum çok mu ciddi? 2 gündür kaldırma, itme, ev işi vs yapmıyorum. Çalışmıyorum. Fıtık iyileşir mi hocam, eski haline dönme gibi durum var mı? Düzelmesi için ne gerekiyorsa (çevremde hemen hemen herkes fıtık, herkesin yorumu var, doğru yöntem ne bilemedim) yaparım. Teşekkür ederim. ![]() Düzenleyen antipc - 13 Kas 2019 Saat 16:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bransim degil. Is buyurse ( Istirahat ile gecmezse); baska bir Ortopedist'e daha danisin.
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam, teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|