|
Kilo almama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2019 Saat 12:31 |
Kadir bey merhaba daha önce çok defa yazıp önerileriniz doğrultusunda sorunlarimizi çözmüştüm.kisaca hatirlatirsam eger kızım şuan 39aylik doğum kilosu 3020gram 49cm uyumama yemek yememe kilo almama larengomazi sikayetlerimiz vardı ve sizin onerinizle spraktin başlamıştık sorunlarımız zamanla hallolmustu gece uyuyor çok güzel yemek yiyor fazla hasta olmuyor şuan 39aylik ama iştahı iyi olduğu halde 12.6gram kilosu ve 93 cm boyu.su zamanlarda çok fazla göbek kaşiyor yatarken deli yatıyor ama uyanmiyor ağız suyu akmasi yok.arada karnı ağrıyor ama bir gün ağrıyorsa iki gün agrimiyor ağrı da yel gibi 3/5dakika sürüyor sadece keyfini kaciriyor boncuk boncuk terliyor ama hemen geçiyor normalde çok keyifli Güler yüzlü algısı dili iştahı gayet iyi sadece hala yoğurt yemiyor zorlayincada kusuyor günde bir bardaktan fazla süt iciremiyorum malesef endokrin bölümüne goturmelimiyim yada neyapmaliyim hocam
Düzenleyen seyla.gazi - 18 Kas 2019 Saat 12:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Endokrin ne alaka??? Bu sikayetlerin, Endokrin ile bir alakasi yok. Karin agrilari FMF den olsa, her sabah erken saatlerde agri olur. Kabizlik yapabilir, kaka kivamina dikkat edin. Kabiz kalmasin, gerekirse, Pirinc, Patates, Muz ve Elma vermeyin. Bunlarin haricinde; Agri oldugunda, gobeginden opun, gecer. |
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
:) siz çok yaşayın hocam..endokrin kilo alimi hormonel olabilirmi diye düşünmüştüm hocam oyuzden çevre baskısı çok hocam bu çocuk büyümüyor diye hatta okula bile almadı memur zayıf çelimsiz buldu ama yiyor da hatta çoğu çocuğun dönüp bakmayacagi şeyleri severe k yiyor ben daha ne yapmalıyım bilemiyorum ilginize teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1cm boy fazlasi var... 1,4 kg eksigi var.. Anca bu kadar olur... O memuru da kafaniza takmayin. Bi halt bildiginden degil.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam ben bu nedenle hastaneye gitsem basima neler gelecek tahmin dahi edemiyorum.artik hekimlere inancımız kalmadı keşke donseniz tvlere ciksaniz öğrenci yetistirseniz biz burda her geçen gün umutlarimizi yitiriyoruz hocam çok aci
Düzenleyen seyla.gazi - 18 Kas 2019 Saat 19:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu ; sacma sapan Saglik sistemi degismedikce, doktorlarin degismelerini beklemeyin. Turkiye'de durust doktora ekmek YOK!!! Ya halki kaziklayacaksiniz, ya da devleti! Devlet; resmen, "Gelin beni kaziklayin!" diye sistem kurmus! Tabi, devlet adamlarinin da bu durum umurlarinda degil, zira devletin kaptirdigi paralarda sizlerin vergilerinden cikiyor.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|