|
grip asisi 2019 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2019 Saat 10:35 |
merhaba hocam,
kizim 4,5 yasinda. kulak akintisi ve ates sebebiyle bactrim kullaniyoruz bugun 3.gunumuz.eczaneden haber geldi grip asisinin geldigine dair, waxigrip tetra.internetten kullanim talimatini okudum, tum yas gruplarinda tam doz oneriliyor, 8 yasindan kucuklerde ilk kullanimda 1 ay ara ile 2 tam doz diye yaziyor, ben sizden okudugumla 1 ay ara ile iki yarim doz olacak diye hatirladim, bu sene mi degismis acaba, 2 tam doz mu yaptirmaliyim 1 ay ara ile? bir de talimatta bagisiklik uyarici ilaclarla beraber kullanimda dr. unuza danisin diyor, bactrim bu ilac grubuna girer mi, asiyi alip ilac kullanimi bitince mi yaptirmaliyim?
|
|
![]() |
|
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yazmayi unutmusum ilk kez grip asisi olacak. bactrimi 2×1 olcek kullaniyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2x1 tam doz da yapilabilir.. Daha pratik oldugundan Asinin diger yarisi ya atilacak, yada iyi muhafaza edilemiyecek diye, endisleri var. Farketmez ama; 3 yas alti yarim doz yapilmasi daha uygundur. Bactrim ile bir ilgisi yok.. Bagisiklik uyarici NE??? Kesin onu bir Turk yazmistir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|