|
Alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taylanoyku ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylanoyku
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2019 Saat 22:37 |
Merhaba Kadir bey... Bir arkadaşımın sorusunu size iletiyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederiz. "Hocam merhaba. Benim oğlum 4.5 yaşında 16.5 kilo ağırlgında. Oğlumun 2 yaşına kadar çok hastalandıgını bilmem hatta ateş durumu bile olmamıştır. 2 yaşında krese başlamasıyla birlikte özlellikle bulaşıcı hastalıklara yakalandı. (El ayak agız hastalığı gibi..) Şimdi En önemli hastalığımız alerjik rahatsızlıgı. Ev tozuna alerjisi teşhisi çıktı. Atopik egzaması var. Özellikle boyun kulak bölgesi kızarıklığı, kulak kenarları yarıkları oldu. Hocam ayrıca 2 yıldır dönem dönem öksürükle mücadele ediyoruz. Alerjik oldugunu söylüyor doktor. Öksürük başladığında zamanlarda şu ilaçları kullanıyoruz. Ağızdan hava Ventolin, Flixotide ınhaler, Allerset yada da zaditen. Zespira toz. Bunları kullanıyoruz. Size sorum şu: bu sefer rahatsızlığında bunlardan ekstra Prednol-L 20mg liyofilize enjeksiyonluk ampül 2 sefer kullandık. Ve bu öksürüklerin olmasından dolayı çocuğun reflüsünün olabileceğini söylerek mide koruyucu verdi 15 mg'lık (degasttrol) Ne yapmalıyız bundan sonrası için. Tesekkürler.
Düzenleyen taylanoyku - 27 Kas 2019 Saat 22:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktorunuzu degistireceksiniz.. Sahtekarligin 2. safhasindasiniz… EGER, bu ilaclari kullanmaya devam ederseniz, bir gece aniden cocuk tikanacak ve Ambulanslarla hastaneye kosacaksiniz.. O da; Sahtekarligin 3.Safhasi olacak... Sizin cocugunuzda HIC BU ZAMANA KADAR, grip tanisi kondumu??? Bu cocuk hic mi grip olmadi?? Nasil olurda hepsi "allerji" olabilir?? Her cocuk kres/okul basladiginda cok sik hasta olur. Bu Gripler, viruslarla oldugu icinde, Antibiyotiklere cevap vermezler.. O zaman da aileleri aldatmanin 2. sekli olan; "Allerji" devreye girer. 4-5 seneden beri bu sahtekar doktorlara inanip, tedaviyi devam ettirilen butun cocuklarda, Bronsektazi ve diger Brons hastaliklari ortaya cikmaya basladi. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimda bunlari anlattim. En azindan, Forumdaki soru-cevaplari okuyun.. Ayrica da; "Oksuruklu Hastaliklarin Degerlendirilmesi" tablosunu cok iyi inceleyin. 1- BUTUN ilaclari hemen kesin!! 2- Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. 2 seneden beri bu tedavileri kullandiginiz icin, Akcigerlerde doku degisimi baslamistir.. Bunun icin, ilaveten sicak su buhari uygulamaniz iyi olur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Kas 2019 Saat 00:57 |
|
![]() |
|
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4-5 seneden beri bu sahtekar doktorlara inanip, tedaviyi devam ettirilen butun cocuklarda, Bronsektazi ve diger Brons hastaliklari ortaya cikmaya basladi. Cocukta boyle bir durumun gelistigini nasil anlariz. Birde hocam burda doktor değiştirmek çözüm değil. Degistirdigim 6. Doktor hem de farklı şehirlere gittik izmir -istanbul-kutahya-eskisehir sonuç aynı ilaçlarla döndük. Tomografi ile bronoskopi ciğer hakkında aynı bilgileri vermez mi. Birçok hastaya önce bronoskopi sonra tomografi çekilmiş bazılarında tam tersi. Doğumsal bir anomali lenf nodülü yada damarlara bir baski olabilir diye tomografi önerildi bize. Wheyz var 7 yaş ve geçmiyor. Morarma yoksa bekleyin demiştiniz ama en son nefes verirken gelen ses hem alırken hem verirken vardı ve nefes almada zorlandığını söyledi. Ventolin verdim.alerjiye yönelik birşey bulamadık hiç bir alerji 12 ay boyunca sürmez dedi dr araştırmak lazım mis. Cigere birsey kacmis olamaz mayi birikmesi yok demistiniz.3 sasindan beri boyle. Normal zamanlarda nefes verirken wheyz var sadece oksurukler eslik ediyor. Görüşünüz değerli.
|
|
![]() |
|
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam başka birinin mesajının altına yazdım. Bir-kac gündür bronşektazi akciğerde kalınlaşma ve kortizon hk soru soruyordum üstüne böyle bir cevap okuyunca yazmak istedim inşallah hata yapmamışımdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|