|
Sinüzit mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2019 Saat 21:09 |
Hocam merhaba
6 yaşındaki oğlum 3 gündür nezle. Hapşırık ile başladı. Burun akıntısı,geniz akıntısı ve gıcık öksürüğü ile devam etti. Bu akşam sol kaş kısmında baş ağrısı başladı..koyulaşan burun akıntısı sebebi ile sinüzit olduğunu düşündüm ve iliadin ped. Damladan damlattım.. tabii daha önce benim sinüzitim için önerdiğiniz şekilde baş aşağı pozisyonda iken.. Yine de size doğru mu yapıyorum diye sormak istedim.. buarada hafif ateş de başladı.. tabii ki ateş düşürücü vermiyorum.ateşini düşürmek istemesem de baş ağrısı geçmezse parol şurup var evde ondan vermeyi düşünüyorum..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Damlaya aynen devam edin... Parol surup, cok SART olmadikca vermeyin.
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Teşekkür ederim hocam.. iliadinle sorunu çözdük çok şükür..
Bir konu daha var. Yine aynı oğlum için 1.5 yıl kadar önce sizin söyledikleriniz doğrıltusunda istediğiniz tahlilleri yaptırmıştık ve mikrositer demir eksikliği anemisi demiştiniz. Biz herhangi bir demir ilacı filan kullanmadık siz işe yaramayacak dediğiniz için.. Bugün bir arkadaşım kendisindeki kansızlık sorununa hiç bir ilaç çare olmazken damardan demir takviyesi ile çare bulduğunu söyleyince acaba benim oğluma da çare olurmu diye merak ettim.. gerçi halsizlik filan gibi sorunları yok,hatta oldukça hareketlidir,iştahlıdır,zekidir..o arkadaşımda çarpıntı huysuzluk filan oluyormuş geçmiş.. ben sanırım bu bizde çare değil dedim ama yine de sormak istedim.. Buaralar hızlı bir boy artışı oldu, 1. Sınıfa başladı, daha 2 harfi öğrendikten sonra okumayı söktü (meğer diğer harfleri de biliyormuş) ,yaşıtları kadar sık hasta olmaz (ki bu sizin sayenizde, bebekliğinden beri ateşe müdahele etmiyoruz,antibiotik sadece kızılda kullandık).
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!!! Damardan demir ilaclari, Penisiliden 40 misli daha allerjen ilaclardir. Cok sart olmadikca, sakin damardan Demir ilaci kullanmayin.. 1- Icinde bile yazar: "Demir eksikligi harici anemilerde kullanilmaz" der.. 2- 14 yas alti kullanilmaz.. Siz; onunuze gelen her sersem-SALAK insanlarla kanarsaniz, basiniz cok agrir.. O "arkadasiniza" benim dediklerimi aynen iletin.. Bilir-bilmez, her bir halta karismasin. O devam etsin!! Bulur belasini… Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Ara 2019 Saat 19:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bizim her yıl demirine baktırmamıza gerek varmı hocam, yada demir ilacı filan kullanmamıza.. yada dikkat etmemiz gereken birşey varmı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok oyle bir sey... Hic bir sey yaptirmaniza gerek yok.. Turk doktorlarinin gazina gelmeyin.. Sadece; soluk oldugundan Suphelendiginizde, bir "Kan Sayimi" yaptirip. HGB degerine bakin. Gerisi hic onemli degildir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Genel ola3ak rengi hep soluk zaten hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Renk dedigim: dudak ve avuc icleri…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|