|
Çiş kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2019 Saat 14:07 |
Doktor bey merhaba kizim 2.5 yasinda 15 kilo 93cm hemen hemen 1 yasindan beri cisinde koku var ara ara yogunlasiyor hele bu sira her bezi kokuyor az sivi aldigindan oldugunu dusunmustum ama uzun zamandir sivi alimini cogalttigim halde ozellikle sabah uyandigindaki ilk cisinin kokusu ve gece saatelrinde yaptigi cisin kokusu agir . İdrar tahlillerinde kulturlerde birsey cikmiyor onemli birsey olacagindan korktum ne yapayim kokarsa koksun tahlillerde birsey cikmiyor nasilsa diyip umursamayim mi yoksa ustune gidip neden kaynaklandigini mi arastirayim arastirirsam ne tahlilleri yaptirayim nelere baktirayim bi rahatlatin beni doktor bey ultrasonami sokayim bobreklerine baktirayim ya da hormon testimi gerekiyor bu koku beni rahatsiz ediyor artik eskiden bu kdr sik olmazdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koku ne kokusu???? - "Fare olusu" kokan var. - "Ardic surubu" kokan var. - "Ayak kokusu" kokan var. Bunlari sokaktaki siradan doktor veya laboratuvarlar halledemezler. Bir Universite hastanesine gidin.
|
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki universitede hangi bolume gitmemiz gerek doktor bey yalovada inv hastanesi yok esimde izin almasi lazim bursaya gidebilmemiz icin haftalarca surunmektense direk ilgili bolume randevu almaya ugrasayim diye sordum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Metabolizma kismina gideceksiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|