|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafanin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 21:11 |
Hocam 4 yaşındaki oğlumun bir Kaç gündür dudağının üst kısmında ve çene kısmında döküntüler var hafif kızarık üst dudağının bir tarafında da hafif şişlik var neden olmuş olabilir hocam ne yapmalıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
?????????????????????????????????????????? Bir resim gonderin...
|
|
![]() |
|
Mustafanin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
Hocam telefondan resim yükleyemiyorum.patatesi çok seviyo ve neredeyse hergün yemek istiyor bugün yedikten sonra dudağında şişme oldu alerji yapmış olabilir mi döküntüler isiliğe benziyor Bi de ara sıra elini kaşıyo neden olmuş olabilir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Patates Allerjisi mi??? NE gordum, nede duydum!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
Ellerinde kaşıntı var dudağının üzerinde ve çenesinde isiliğe be enzer döküntüler var bu durum neden olmuş olabilir bilmediğim için aklıma herşey geliyo hastaneye götürmem gerekir mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|