|
Allerji mi? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
antipc
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Allerji mi?Gönderim Zamanı: 04 Oca 2020 Saat 11:27 |
|
İyi günler hocam, kızım 4 yaş 9 aylık. 4 yaşa kadar allerji olmaz dediğinizi okumuştum. kızımı 3 yaşından beri takip ediyorum, mevsim fark etmeksizin her sabah uyandıktan sonraki yarım saat içinde hapşuruyor. Ben iki senedir grip olacak diye düşünüyordum, ama grip olmuyor. Sadece uyandıktan sonraki ilk yarım saat aralıklı olarak hapşuruyor, burnu akıyor, yarım saat kadar bi süre sonra geçiyor, normal devam ediyor. Bu durum yaz, kış, bahar fark etmiyor. Allerjik midir, öyle ise birşey yapmak gerekir mi? İlaç kullanmadım hiç.
Bi de insan uykusunda hapşurur mu? Kızımın birkaç kere hapşurduğunu fark ettim.
Düzenleyen antipc - 04 Oca 2020 Saat 11:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2020 Saat 20:43 |
|
Geceleri yatmadan once, burnuna su cektirip, sumkurtun. Kuruyan sumuklerin tahrisi ile hapsiriyor. Allerji olsa, arkasindan su gibi akintilari olurdu.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2020 Saat 20:47 |
|
![]() |
|
antipc
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2020 Saat 21:23 |
|
Sağolun hocam, deneyeceğim yaptırırsa, genelde akşamları yatmadan önce banyo yapar, sıcak su kuvvette oynar, burna su çekmedi tabii hiç. Su gibi yoğun akıntısı yok ama az da olsa burnu akıyor hapşurduktan sonra.
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|