Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tahlil sonucu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

tahlil sonucu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tahlil sonucu
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2020 Saat 17:31
merhaba hocam,
ailece cok agir bir grip gecirdik, oyle ki ayni anda hastalanip 3 gun boyunca yataktan kalkamadik. bizde ates pek olmadi ama 4,5 yasindaki kizim 3 gun gece gunduz atesliydi kafasini kaldiramadi. simdi geceleri yukseliyor atesi sabaha dusuyor. agzinda keskin bir koku vardi ama dili pembeydi. bugun dilinde pas tabakasini farkettim, kan sayimi yaptirdim, sonuclara gore Enfeksiyoz Mononukleoz mu hocam?sanirim o pas tabakasi acliktan olusmus. 
kulaklari da cok agir isitiyor, yanina gidip bagirmadan duymuyor bizi, televizyonu son ses izlemek istiyor.agiz ici de aftlarla dolu.2 gun once de hepimizde ishal basladi. 
cocuk dr. una goturdum, tahlil istemedi, cigerlerinde sol alt kisimda bir yerde kucuk bir hirilti duydugunu soyledi,zaturre baslamasindan korur ve hiriltiyi keser diye antibiyotik yazacagini soyledi, macrol 250mg gunde 2kere,d vitamini damlasi, piraldyne, zinco surup verdi, kulaklari icin kbb ye gidin dedi.
kbbye gittik orta kulak iltihabi bu, kipkirmizi olmus iki kulagi da dedi bana da gosterdi, antibiyotigi kullanin, bu iltihabi gecirenler 1 ay kadar duymayabilir cok normal dedi.
hocam yardiminiza ihtiyacim var, ben hepimizin domuz gribi oldugumuzu dusunmustum, hepimiz boyle agir sekilde E.M. mi geciriyoruz acaba? wbc dusuk olsa da acaba geceleri atesi oldugundan ve duymadigindan orta kulak iltihabi icin Bactrim kullanmali miyim? yada ne kullanayim? yemek konusunda da cok zorlaniyor, agzina bir lokma girse karnim agriyor diye kivranip kalkiyor sofradan, bu hastalikta boyle karin agrilari da ishal de olurmu? ne yapayim hocam ne onerirsiniz?
http://m.YollaYap.com/bbtc/1578407099553.jpg
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119385
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2020 Saat 18:39
E.M. geciriyor. SAKIN ilac kullanmayin, atesini bile dusurmeyin. 
Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 16:24
tekrar merhaba hocam,
dediginiz gibi kizima hic ilac vermedim, bugun cok daha iyi gorunuyor, baygin bakislari duzelmis, keyfi cok daha iyi. kulaklari bagirmadan hala duymuyor ama. 
bir de kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum. bu gecirdigimiz hastalikla beraber bas donmesi de basladi bende hocam ama cok hafif belli belirsiz, dun de gobek deligimin 4 parmak kadar sol tarafinda bastirdigimda nokta kadar bir yerde yakan bir aci hissettim, niye bu kadar aciyorki diye biraz fazla bastirip kurcaladim sanirim,elime birsey de gelmedi, ama bugun siddetli oksurdugumde, agir kaldirdigimda yada o bolgeye birsey carptiginda ayni noktada o yanmayi hissediyorum, az birsey de degil ziplatiyor resmen. oturup kalkarken yururken birsey yok. acaba kendiliginden duzelecek bir sey midir bu, disardan baskiyla ben bu hale getirmis olabilirmiyim?forumu inceledim, kusak tarzi bir agri tum bel cevresinde hissedilirdi degil mi? 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119385
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 19:31
Karindaki agri: oksuruk sonucu, ic organlarinizin silkenmesi ile oluyor. 
Oksuruk gecince , oda gecer. 
Basdonmesi:  hastalik nedeni ile az yediginiz icin; tansiyor dusuklugunden olabilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.