|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2020 Saat 05:40 |
Merhaba hocam.
Bu aralar tüm çocuklarda yüksek ve düşmeyen atesle başlayan hastanede biten salgın var. Gidene influenza deyip, enfluvir yaziyorlar sirayla herkese.... Neyse, bu hastaliktan 11 aylik bebeğim de payini aldi. Önce aniden başlayan 39, 5 larda ateş... Parasetamol işe yaramadı. Dolven tarzı ilaclarla bebek cok rahatsız oldugunda dusurdum. İki uc gun sonra ateş biter bitmez öksürük,sokmesi zaman alacak yogun balgam, seffag burunakintisi ile devam etti, bu esnada dili deki beyaz pas tabakasını fark ettim, hal buyken bu gece yine ateşi çıktı. Dilde pas vücutta ateş var fakat, süt kokulu bebek ağzı var. Kötü koku almıyorum teşhis edemiyorum. Yemiyor sadece anne sütü alıyor bu arada. Siz ne dersiniz? Grip icin anlattiklarinizi uyguluyorum bu arada. Ama amt. Gerekiyor da ben mi atlıyorum diye cok cok endiseleniyorum. Kan tahlili yaptirsam hangi degerden yukarisi wbc antibiyotik gerektirir?
Düzenleyen nurogretmen - 09 Oca 2020 Saat 11:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119064 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik Grip ... AMA ne yaparsaniz ki, Turk vatandasisiniz, ve Turkiye'de cocuk doktorlari, ASLA Grip tanisi koymazlar.. Yoksa; baska turlu , "Sahtekarligin 3 Safhasini" nasil uygulayip halki dolandirabilirler?? Simdi; Influenza Testi ve Enfluvir ilaclarinin sagladigi "rusvetler" ile, kismen de olsa grip teshisi koyuyorlar. Tabii; bu ilac ayaktan hastaligi geciren, Poliklinik hastalarinda hicbir belirgin iyilesme hali yaratmaz.. Ne diyecekler o zaman da???? Tabii ki; allerji diyecekler!! Butun bunlara birde, Cocuk doktorlarinin yazdiklari ilaclarin terkibini ve dozlarini bilmediklerini ilave edin; isin vahameti ortaya cikar.. Zaten o yuzden, zirt-pirt cocuklar hastanelerde oluyorlar. Turk cocuk doktorlari, HALA: Parol Flokon'un kac mg ilac ihtiva ettigini bilmezler. Salak olduklari icin, "mg" ile "ml" arasindaki farki hala ogrenemediler. Oturun, oturdugunuz yerde.. Ayricada, antibiyotik gereken HER hastaliga, Antibiyotik gerekir diye de bir sey yok. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Oca 2020 Saat 19:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|