Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak tüpü ve geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak tüpü ve geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem_azra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 96
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem_azra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak tüpü ve geniz eti
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2020 Saat 05:22
Sevgili hocam 2,5 yaşında olan erkek yeğenim , 14.800 gram 98 cm boyunda.. Doğduğundan beri ağzı hep açık geziyor.. geçen hafta kbb doktoruna geniz eti var mı diye götürdüğümüzde ,kulaktaki sıvı birikmesinin tamamını kapsamadığını doktor aletlerle gösterdi. göz yaşı damlası kadar olduğunu gördüm ama tamamını kapsamıyor. geniz etine aletle de bakıldığında ve doktor eliyle muayenesinde bile geniz etini çok net gördüğünü söyledi. ameliyat olması ve tüp takılması gerektiğini, bizi basınçlı duyduğunu hatta %30 duymadığını söyledi .1 hafta ilaç tedavisi verdi .. ilaçlarımız (klamoks,iliadin,risonel ,eksofed) hepsini kullandım kontrol sürecine gittiğimizde bir değişiklik olmadığını söyleyip basınç testine soktu . Çizgiler dalgalı çıkarsa tüp takmaya gerek yok dedi düz çizgi çıkarsa gerek var dedi ve düz çizgi çıktı iki kulak sonucunda da...Ameliyat olup geniz eti alınıp tüp takılması gerektiğini söyledi ama ben sizin yazılarınızı okuduğumda yaptırmamamız gerektiğini düşündüm. Size sormak istedim. ne yapmalıyım hocam kafam çok karışık lütfen yardımcı olurmusunuz
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2020 Saat 19:01
Allah insanlarla "Akil" vermistir… Aklinizi kullanin..
Siz; zannettinizmi ki, o ilaclarla cocuk duzelecek???  Kasten daha kotu yapacak ilaclari vermis.. 
Tesadufen, iyilesse idi bile gene "AMELIYAT" diyecekti!!  Isin raconu bu... 
Ayrica da,  cocukta; dedigi gibi bir durum olsa, cocik agridan yeri-gogu yikardi..
"Duz cizgi" meselesine gelince!!!  
O cihaz benim muayenehanemde de vardi..  Eldeki cihaz, kulak zarini tam gormezse, cizgi daima "DUZ" olur.. 
Ailelere yedirmesi en kolay olan hile budur. 
SAKIN; hicbir cerrahi mudahaleyi kabul etmeyin. 
Eskiden ameliyat icin yas siniri: 4 yas idi..  Simdi hastalar kapanin elinde kaldigi icin, yas siniri 2.5 yasa
 kadar inmis.. 
Bu ASSAGILIK sarlatan'in ne yapacagini soyliyeyim!!  Cocugu Ameliyata alacak, bu yasta geniz etine
 dokunamiyacagi icin, "Akcigerleri kotu idi" diyecek!! Sadece kulaklara tup takacak,  ameliyat yasina gelene kadar da sizi oyaliyacak. 
Bunlar boyle PUST insanlardir.. 
Okumaya devam edin.. 
Kulak agrisi olusa, SADECE: Iliadin DAMLA kullanin..  (Sprey bir ise yaramaz) 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2020 Saat 19:07
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.