|
Kulak tüpü ve geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2020 Saat 05:22 |
Sevgili hocam 2,5 yaşında olan erkek yeğenim , 14.800 gram 98 cm boyunda.. Doğduğundan beri ağzı hep açık geziyor.. geçen hafta kbb doktoruna geniz eti var mı diye götürdüğümüzde ,kulaktaki sıvı birikmesinin tamamını kapsamadığını doktor aletlerle gösterdi. göz yaşı damlası kadar olduğunu gördüm ama tamamını kapsamıyor. geniz etine aletle de bakıldığında ve doktor eliyle muayenesinde bile geniz etini çok net gördüğünü söyledi. ameliyat olması ve tüp takılması gerektiğini, bizi basınçlı duyduğunu hatta %30 duymadığını söyledi .1 hafta ilaç tedavisi verdi .. ilaçlarımız (klamoks,iliadin,risonel ,eksofed) hepsini kullandım kontrol sürecine gittiğimizde bir değişiklik olmadığını söyleyip basınç testine soktu . Çizgiler dalgalı çıkarsa tüp takmaya gerek yok dedi düz çizgi çıkarsa gerek var dedi ve düz çizgi çıktı iki kulak sonucunda da...Ameliyat olup geniz eti alınıp tüp takılması gerektiğini söyledi ama ben sizin yazılarınızı okuduğumda yaptırmamamız gerektiğini düşündüm. Size sormak istedim. ne yapmalıyım hocam kafam çok karışık lütfen yardımcı olurmusunuz
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah insanlarla "Akil" vermistir… Aklinizi kullanin.. Siz; zannettinizmi ki, o ilaclarla cocuk duzelecek??? Kasten daha kotu yapacak ilaclari vermis.. Tesadufen, iyilesse idi bile gene "AMELIYAT" diyecekti!! Isin raconu bu... Ayrica da, cocukta; dedigi gibi bir durum olsa, cocik agridan yeri-gogu yikardi.. "Duz cizgi" meselesine gelince!!! O cihaz benim muayenehanemde de vardi.. Eldeki cihaz, kulak zarini tam gormezse, cizgi daima "DUZ" olur.. Ailelere yedirmesi en kolay olan hile budur. SAKIN; hicbir cerrahi mudahaleyi kabul etmeyin. Eskiden ameliyat icin yas siniri: 4 yas idi.. Simdi hastalar kapanin elinde kaldigi icin, yas siniri 2.5 yasa kadar inmis.. Bu ASSAGILIK sarlatan'in ne yapacagini soyliyeyim!! Cocugu Ameliyata alacak, bu yasta geniz etine dokunamiyacagi icin, "Akcigerleri kotu idi" diyecek!! Sadece kulaklara tup takacak, ameliyat yasina gelene kadar da sizi oyaliyacak. Bunlar boyle PUST insanlardir.. Okumaya devam edin.. Kulak agrisi olusa, SADECE: Iliadin DAMLA kullanin.. (Sprey bir ise yaramaz) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2020 Saat 19:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|