|
Geçmeyen kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2020 Saat 01:54 |
Merhabalar hocam yaklaşık 10 gündür vücudumda kaşıntı var kaşınan yer minicik bir kabarık oluyor genelde tek tek çıkıyor maillerdeki uyuz resimlerine baktım benzetemwdim tahta kurusundan şüpheleniyorum birde kızım yanımda yatıyor onda hiçbir şey yok resim ekledim sizde incelerseniz sevinirim yardımınız için şimdiden tesekkurler saygılar...
4GP.ME/ebtc/1578782641781.jpg 4GP.ME/ebtc/1578783529245.jpg Düzenleyen turnam - 12 Oca 2020 Saat 02:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O resimlerden hic bir sey anlasilmiyor.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4GP.ME/bbtc/1578877378167.jpg 4GP.ME/ebtc/157889010861.jpg Hocam çok küçük oldukları için net çekemiyorum bir iki tane daha çektim umarım anlaşılır hocam kızımda da bugün kaşıntı başladı iki üç tanede minicik bir kabarık vardı birde ilk mesajımda 10 gün demişim yanlış söyledim 23 gündür bu sıkıntım var bu arada aşırı derecede kaşınmam yok ara ara oluyor geceleri uyandırmıyor Herhalde uyuz olsaydı bu zamana kadar vücudumda ciddi döküntüler oluşurdu Düzenleyen turnam - 13 Oca 2020 Saat 15:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogru.. Simdiye kadar yayilmis olurdu. Uyuz en fazla; 1- El bilegi , dirsek ve omuz ici Eklem bolgelerini 2- Cinsel bolgeleri ve gobek deligi cevresini 3- Kadinlarda, meme altlarini tutar.. ASLA: Boyundan yukarsini ve iki Kurek kemigi arasini TUTMAZ...
|
|
![]() |
|
Hocam çok özür diliyorum değerli vaktinizi alıyorum son olarak yardımcı olursanız çok sevinirim kızımın da karın ve bacak bölgesi çok kaşınmaya başladı ama karın bölgesinde gözüken birşey yok sadece çok minik pütürlükler geliyor bacağında ve kolunda küçücük sivilce gibi kdöküntüler var ve kaşınıyorlar bu arada domuz gribi geçirdi çünkü griple beraber karın ağrısı ve kusma vardı ondan kaynaklı olabilirmi beraber kaşınıyor olmamız düşündürüyor tahta kurusu da olabilirmi sizce hocam kusura bakmayın çok huzursuzum sizi yorduğumuz içinde ayrıca çok üzgünüm hakkınızı helal edin teşekkürler saygılar... Bu arada grip için hiçbir ilaç vermedim
Düzenleyen turnam - 13 Oca 2020 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gozle gorulen bir dokuntu varsa, resim gonderin.
|
|
![]() |
|
Hocam kızımın karnında kaşıntı olan yerlerin resmini çektiğimde net çıkmıyor çok minikler belkide daha öncede vardı farketmemiş olabilirim ama onun ve benim vücudumda gönderdiğim resimdeki gibi küçük kabarcıklar oluyor kızım çok kaşıdığı için ucu siyahlaşıyor ama bende siyahlık oluşmuyor bu arada döküntüler kol bacak ve karın bölgesinde birer en fazla iki tane var birde ekteki birinci resim kızımın ikincisi benim ama bendekini internetten benzerini buldum net çekmediğim için benimki ayrı ayrı yerlerde tek ve küçük çıkıyor biraz kaşınıyor ertesi gün geçiyor ama kızım çok kaşıdığı için midir bilmem onda sivilce gibi kalıyor yada onun durumu farklı olabilir kusura bakmayın çok uzattım belki ide önemli bir şey değil ama hemen hemen her gün bir iki tanede çıkması ve kapalı yerlerde olması düşündürüyor resimleri incelersiniz çok memnun olurum ilginiz için çok teşekkürler saygılar...
4GP.ME/bbtc/1578938505512.jpg 4GP.ME/bbtc/1578953894357.jpg Düzenleyen turnam - 14 Oca 2020 Saat 02:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar; Uyuz harici, diger bocek isirmalari. Kasinti oluyorsa, Fenistil jel, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|