|
Sivilce |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
daisy_b ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2020 Saat 20:54 |
Hocam merhaba 12 yaşındaki oğlumda siyah nokta ve iltihaplı sivilceler çıkıyor. İki haftadır burnunda şiş bir sivilce vardı ellemedim. Bugün banyodan çıktıktan sonra elimle çok hafif bastırmamla patladı hafif bir iltihap ve bolca kan çıktı tam sıkıp boşaltmama da müsade etmedi hala biraz şiş ve mor gibi oldu sıkınca. İnternette burnun üstündeki sivilcelere ellenmemesi gerektiği beyine iltihap olabileceği yazıyor üstüne baticon sürdüm bir ama böyle bir şey okuyunca çok korktum bir sorun olur mu size bir danışmak istedim çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin.. En dogrusunu yapmissiniz.
|
|
![]() |
|
daisy_b ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sağolun cevabınız için dün baticon dan sonra bactroban sürdüm bugün banyodan sonra yine hafif bastırdım yine içi aktı ardından aynı baticon bactroban sürdüm kırmızılık ve hafif şişlik hala var farklı bir şey sürmeme gerek var mı çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska bir sey istemez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|