|
Gece öksürügü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.ela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2020 Saat 23:15 |
12 aylik 11.600 kiloda bir kizim var. Anne sutu aliyo hala. surekli burun akintisi var. Burnunu izotonik suyla temizlemek zorunda kaliyorum son 1 aydir hergun yapiyorum 2 haftadr da oksuruk var.Ates sorunu yasamiyoruz disardan bakilinca hasta gibide durmuyo. Doktora goturdum cigerler temiz dedi ilac vermedi. Baska bi doktora goturdum aferin ile ventolinin suruplarini verdi ama oda ise yaramadi.ozellikle gece oksurugu cogaliyo kusacak gibi oluyo.Hocam ne yapmam lazim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
AMAN HA!!! Ne yapiyorsunuz??? O "baska doktor" tam anasinin gozu bir sahtekar!!! Sakin verdigi ilaclari kullanmayin, hemen cope atin.. Verdi iseniz, hastaligi 1 hafta kadar daha uzayacak demektir. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin, o "baska doktor" gibi assagilik sahtekarlardan da uzak durun. Ilk doktorun, nesini begenmediniz??? Ilac vermedi diye mi??? Cok okumaniz lazim COK!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|