|
Varis hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2020 Saat 09:04 |
Hocam 43 yaşındayım ve masa başı çalışıyorum. Bacaklarımda varis var ama agrılı ve çok değil ama kırmızı kılcal damar ve varis var. Bir ara gösterdim renkli dolpler istediler bende çektirmedim . Beni ağrıtan bir tarafı yok ama bacaktaki görüntüsünü sevmiyorum. Varisin durumuna göre tedavi şekilleri var ama yaptırırp yaptırmamak konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Doğumdan sonra biraz artış olmuştu ama çoğalma yok. Nasıl bir yol izlemeliyim sizin eşşiz bilgilerinize ihtiyacım var bana ne önerebilirsiniz ? Teşekkür ederim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilcal damar seklinde olanlara bir sey yapilmiyor diye biliyorum. Agri varsa, icerdeki damarlarin durumuna bakmak gerekir. Dopler gerekebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|