|
boğuk öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevde0603 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevde0603
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2020 Saat 00:13 |
merhaba kadir hocam 10gun önce oğlumu (4,5 yaşında )3 gün geçmeyen ateş/kötü agiz kokusu şikayetiyle dr götürmüştüm boğaz kültürü yapıp beta pozitif demişlerdi zaten ertesi gün ateşi geçti ve gayet toparlamıştı ama 1 hafta sonra aniden öksürük başladı ve aşırı bir şekilde şeffaf burun akıntısı bazen burun tıkanıyor ben illadin damla,bal limon,omzuna cold mix damla yapiyir ilk 3 gün çok inatçı bir öksürük oldu gece doğru düzgün uyumadi ve sadece balgam seklinde kusmaları oldu. şimdi 2 gündür içerisin de öksürük azaldı ama öksürdüğünde nasıl tarif etsem böyle boğuk kaba bir ses yani diğer normal öksürmeden farkli dolu dolu öksürüyor.
ateş yok ağızda pas yok kötü koku yok.kendimce zencefil bal ihlamur yapıyorum ama bir yandan da endişe de ediyorum acaba farklı bir şey yapmam gerekir mi? |
|
svdtyln
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigin Grip. Aynen devam, ara ara sicak su buhari uygulayin..
Hala; Streptokoklara, "Beta" diyen SALAK doktor kaldimi?? |
|
![]() |
|
sevde0603 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevde0603
hocam 2 kutu antibiyotik verilmişti şuan yetişkin olup kalp kapakçığı değişen kişiler böyle çocukken tedavi edilmeyen beta hastalığı geçirenler denmişti 😁
sıcak su buharına bir şey damlamak gerekir mi
|
|
svdtyln
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bildigin SALAK!!! O isler, bu yaslarda olmuyor.. Allahin geri-zekalisi!!
Okumaz ki bilsin!! Okusa bilir... Bilmez ki okusun, bilse OKUR!! Sicak su buharina bir sey damlatmak sart degil. Hele birde cocuk o damlayi sevmezse, hic gerekmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|