Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boğuk öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

boğuk öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevde0603 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevde0603 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: boğuk öksürük
    Gönderim Zamanı: 07 Şub 2020 Saat 00:13
merhaba kadir hocam 10gun önce oğlumu (4,5 yaşında )3 gün geçmeyen ateş/kötü agiz kokusu şikayetiyle dr götürmüştüm boğaz kültürü yapıp beta pozitif demişlerdi zaten ertesi gün ateşi geçti ve gayet toparlamıştı ama 1 hafta sonra aniden öksürük başladı ve aşırı bir şekilde şeffaf burun akıntısı bazen burun tıkanıyor ben illadin damla,bal limon,omzuna cold mix damla yapiyir ilk 3 gün çok inatçı bir öksürük oldu gece doğru düzgün uyumadi ve sadece balgam seklinde kusmaları oldu. şimdi 2 gündür içerisin de öksürük azaldı ama öksürdüğünde nasıl tarif etsem böyle boğuk kaba bir ses yani diğer normal öksürmeden farkli dolu dolu öksürüyor.
ateş yok ağızda pas yok kötü koku yok.kendimce zencefil bal ihlamur yapıyorum ama bir yandan da endişe de ediyorum acaba farklı bir şey yapmam gerekir mi?
svdtyln
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2020 Saat 03:37
Bildigin Grip. Aynen devam, ara ara sicak su buhari uygulayin..

Hala; Streptokoklara, "Beta" diyen SALAK doktor kaldimi??
Yukarı Dön
sevde0603 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevde0603 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2020 Saat 07:24
hocam 2 kutu antibiyotik verilmişti şuan yetişkin olup kalp kapakçığı değişen kişiler böyle çocukken tedavi edilmeyen beta hastalığı geçirenler denmişti 😁

sıcak su buharına bir şey damlamak gerekir mi
svdtyln
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2020 Saat 18:54
Bildigin SALAK!!! O isler, bu yaslarda olmuyor.. Allahin geri-zekalisi!!
Okumaz ki bilsin!!
Okusa bilir...
Bilmez ki okusun, bilse OKUR!!

Sicak su buharina bir sey damlatmak sart degil. Hele birde cocuk o damlayi sevmezse, hic gerekmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.