Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardıma İhtiyacım var :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yardıma İhtiyacım var :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yardıma İhtiyacım var :(
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2020 Saat 14:07

Kadir Hocam merhaba,

Geçen hafta başından beri kuru öksürüğüm vardı. 6 Şubat Perşembe gecesi kötü oldum. Sabah uyandığımda boğazımda göşüs kafesimde ağrılar vardı
Öğşeye doğru anormal üşüme tutunca sağlık merkezine gittim ateşimin 39 olduğu, influenza olabileceği söylendi ama test yapılmadan.
Sonra Enflüvir, advil, aferin vs hepsi yazıldı eve gittim. O ilaçları kullanmaya başladım. BU sefer inanılmaz bir geniz akıntısı ve mide bulantısı başladı. Boğazıma balgam geldikçe daha çok midem bulanır oldu. Sonuçta hafta sonu toparlayamadım. Pzts olduğunda sağlık ocağına gittim. O da sırtımı dinledi ve bronşit olabileceğini söyleyip kullandığım ilaçların yanı sıra Augmentin antibiyotik yazdı. Ben hepsini bir arada kullanamayacağımı düşünüp Pztsden beri sadece antibiyotiği kullanıyorum. Diğerlerini bıraktım. Fakat sorun şu ki, mide bulantım bir türlü geçmiyor. Çok sık başım ağrıyor. Halsizim. Bunlarla nasıl baş edeceğimi bilemiyorum. İşime gelemiyorum, gelsem de çalışamıyorum. Bu ilaçlar veya antibiyotik mide bulantısı ve baş ağrısını yapıyor olabilir mi?
İştahsız değilim, yemek yiyebiliyorum ama çaydan bile midem bulanıyor.
Hocam nolursunuz bana ne yapabileceğimi söyleyin. 1 hafta oldu, iyileşemiyorum.
Çok teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2020 Saat 19:23
Advil ve Aferin'in beraber kullanimi pek hayirli sonuc vermez.
Bu ilaclar, "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclardir..
Bir daha giderseniz, size Ventolin ve Flixotide denilen kortizonlu sprey verecekler.. "Sahtekarligin 2.Safhasi"...
Yazilarimi okuyun ve verilen ilaclari HEMEN kesin. Sicak su buhari uygulayin, yatarken ColdMix kullanin..
Cok okumaniz lazim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.