|
Yardıma İhtiyacım var :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2020 Saat 14:07 |
Kadir Hocam merhaba, Geçen hafta başından beri kuru öksürüğüm vardı. 6 Şubat Perşembe gecesi kötü oldum. Sabah uyandığımda boğazımda göşüs kafesimde ağrılar vardı Öğşeye doğru anormal üşüme tutunca sağlık merkezine gittim ateşimin 39 olduğu, influenza olabileceği söylendi ama test yapılmadan. Sonra Enflüvir, advil, aferin vs hepsi yazıldı eve gittim. O ilaçları kullanmaya başladım. BU sefer inanılmaz bir geniz akıntısı ve mide bulantısı başladı. Boğazıma balgam geldikçe daha çok midem bulanır oldu. Sonuçta hafta sonu toparlayamadım. Pzts olduğunda sağlık ocağına gittim. O da sırtımı dinledi ve bronşit olabileceğini söyleyip kullandığım ilaçların yanı sıra Augmentin antibiyotik yazdı. Ben hepsini bir arada kullanamayacağımı düşünüp Pztsden beri sadece antibiyotiği kullanıyorum. Diğerlerini bıraktım. Fakat sorun şu ki, mide bulantım bir türlü geçmiyor. Çok sık başım ağrıyor. Halsizim. Bunlarla nasıl baş edeceğimi bilemiyorum. İşime gelemiyorum, gelsem de çalışamıyorum. Bu ilaçlar veya antibiyotik mide bulantısı ve baş ağrısını yapıyor olabilir mi? İştahsız değilim, yemek yiyebiliyorum ama çaydan bile midem bulanıyor. Hocam nolursunuz bana ne yapabileceğimi söyleyin. 1 hafta oldu, iyileşemiyorum. Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Advil ve Aferin'in beraber kullanimi pek hayirli sonuc vermez.
Bu ilaclar, "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclardir.. Bir daha giderseniz, size Ventolin ve Flixotide denilen kortizonlu sprey verecekler.. "Sahtekarligin 2.Safhasi"... Yazilarimi okuyun ve verilen ilaclari HEMEN kesin. Sicak su buhari uygulayin, yatarken ColdMix kullanin.. Cok okumaniz lazim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|