|
Ateş ölçer kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep_tugra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep_tugra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2020 Saat 15:39 |
Hocam ben çocuklarımı sizin tavsiyeleriniz ışığında büyütmeye çalışıyorum. Biri 4.5 diğeri 2 yaşında olan çocuklarım hamdolsun hastane yüzü görmedi desem yeridir sayenizde. Ateşle ilgili yaklaşımınızı da bildiğimden hiç ateş ölçmedim, çocuk rahatsız ise yalnız ağrı kesici kullandım, aksi takdirde atealiyken de ilaç kullanmadım. Ateş ölçer bulundurmalı miyiz evde onu merak ettim. Yani ateşin kaç derece olduğunun bilinmesinin bize bir faydası olacak mı? Yoksa bu şekilde devam mı edeyim? Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119235 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ates olcmenin hicbir faydasi yoktur.
2- Ates dusurerek, hicbir hastaligi tedavi edemezsiniz... 2- Ates; hastalik degil, arazdir!! Siz, mumkun ise, atesi cikaran hastalikla ugrasin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|