|
Saç derisinde sivilce ve kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep_tugra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep_tugra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2020 Saat 12:24 |
Hocam 32 yaşında bayanım. Saçlarımda çok uzun zamandır kaşıntı oluyor, son zamanlarda da sivilce oluşmaya başladı. Son 10 yıldır saçlarım da hayli döküldü. Pek çok kez cildiyeye gittim ama sonuç alamadım. Şu an sadece bu sivilce ve kaşıntıdan kurtulmak istiyorum. Sizin önereceğiniz bir şey olabilir mi? (Şampuan olarak Head&shoulder kullanıyorum.)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasinti sonucu sac dipleri mikrop kapmis olabilir.. 1 hafta kadar, Kukurtlu sabun ile saclarinizi yikayin, sonucu yazin. Resim gonderebilirseniz iyi olur.
|
|
![]() |
|
Zeynep_tugra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep_tugra
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep_tugra
Sivilce miktarı şu an az ancak bazen çok daha fazla oluyor hocam. Kaşıntı ise sivilceden bağımsız olarak tüm kafa derisinde sürekli oluyor.
Düzenleyen Zeynep_tugra - 16 Şub 2020 Saat 21:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Psoriasis, yani "SEDEF" hastaligi dusunuldu mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep_tugra
Hayır hocam, egzama denildi, bazı vitamin ve minarel eksikliğine bağlı olduğu söylendi, bu yönde şampuanlar ve vitamin-mineral ilaçları verildi sadece ve bunlar hiç işe yaramadı.
Düzenleyen Zeynep_tugra - 17 Şub 2020 Saat 08:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu konuyu bir danisin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|