|
kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 09:59 |
Merhaba Dr. Kadir Bey,
Sizin konunuz degil ama umuyorum yardimci olabilirsiniz bana. Ben icinde msm ve biotin olan bir vitamin kullandim. Karaciger tarafim ve basim agridi bu vitamini kullanirken, midem bulandi. Regl olmadim. Su an itibariyle 50 gun oldu. Adet gormedim. Jinekologa gittim. Menopoz gormedigini soyledi muayenede, kan testlerine gore E2 iyi durumda fakat FSH iyi calismiyor(68). Doktor bir sekilde beyinden gelen hormonlarin calismadigini, biraz beklememi eger vitaminden dolayi ise biraktigim icin tekrar adet gorebilecegimi yoksa hormon tedavisi uygulayacagini soyledi. Karaciger detoksundan bahsetti bir arkadasim. Ise yarayabilecegini soyledi. Bana ne oldu hic fikriniz var mi yada ne yapmaliyim? Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Karaciger detoksu" mu?? Yuh yani!! Bu kadar palavra bir yalani da ilk defa duyuyorum.. Vucut detoksu diye bir SARLATANLIK vardi da, ozellikle karaciger detoksu diye olani cok enteresan!! Sakin bu sarlatanlari para kaptirmayin, dinlemeyin bile.. Karaciger zaten vucuttaki toksik maddeleri parcalayan veya safra ile atilmalarini saglayan bir organdir..
Camasir makinasinin icini temizlemek gibi temizlemek gibi.. BUTUN ilaclari kesin, Doktor dogru soylemis. Bu sekil ne idugu belirsiz Vitaminleri kullanirsaniz, olacagi budur.. Hem paraniz, hem sagliginiz gitti. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Şub 2020 Saat 19:52 |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Korktum sagliginiz gitti deyince, sizce duzelir miyim? Needen bileceksiniz tabii o kadar umut yukluyoruzki sizin her kelimenize. Keske bana bekle iyileseceksin deseniz......
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabii ki iyileseceksiniz.. Sadece; ILAC/Vitamin almayin.
Hem paraniza yazik, hem sagliginiza.. Simdilerde birde Kollagen sevdasi cikmis, kullananlarin tamaminda TANSIYON yukseliyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|