|
Balli limon miktari |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
duruecem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Balli limon miktariGönderim Zamanı: 07 Mar 2020 Saat 14:33 |
|
Hocam 5 yas oglum 3 4 gun burnu tikaliydi.balli limon cold mix serum fizyolojik basladim.Simdi oksurukte basladi.
Ben balli limon ayarını yapamıyorum diye düşündüm.Miktarsal olarak ne kadar limon ne kadar baldi. Eczaci arkadasim bricanyl basla dedi.Ama baslamadim Nebulizator ile serum fizyolojik uygulasam rahat eder mi? Sicak buhar mi daha etkilidir Cevap icin teşekkürler
Düzenleyen duruecem - 07 Mar 2020 Saat 14:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2020 Saat 15:01 |
|
".... Eczaci arkadasim bricanyl basla dedi."
O senin arkadasin resmen suc isliyor, acaba farkinda mi?? O arkadasin olacak serseme soyle; Eczacilar ne zamandan beri TESHIS koyup, ilac TAVSIYE ediyorlar mis?? Tabii, sahtekar doktorlardan ogrendiler bu cok yagli-balli bir sistem olan; "Sahtekarligin 3 Safhasini", simdi utanmadan size uyguluyor. Bunlari kendisine AYNEN iletin.. Limonlu balin; belli bir orani, miktari ve sayisi yoktur. 1 tatli kasiginin (5ml alacak sekilde olani, veya ilac olcegi kullanin), yarisi bal yarisi limon olsun. Gece Oksurugu olursa; sicak su buhari uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2020 Saat 15:01 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|