|
Dış apsesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2020 Saat 22:05 |
Merhaba hocam, daha önce diş apsesi nedeniyle size sormuştum lenf bezi de şişmişti, amoksilin türevi önermiştiniz, hemen etkisini görmüştüm, bu sefer yine aynı yerde aynı şikayet oldu, dış hekimi klavunat bid yazdı, bu sefer kullandım önce toparlanma oldu ama tekrar lenf bezi ağrımaya başladı, yarın üçüncü gün olacak erken mi iyileşmesi için, ilacı bitirmeyi mi beklemeliyim, siz dersiniz ya hep bakteriyel enfeksiyon ilacı aldıktan 12 saat sonra iyileşmeye başlar, merak ettim, düzelir gibi olup tekrar aynı şikayetler artmaya başladı, bu arada 38 yaşında bayanım altı yılda kullandığım ikinci antibiyotik ikisi de aynı şikayet nedeniyle.
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lenf bezine bakmayin. Esas abse de, duzelme var mi?? Ona bakin. Yoksa, Antibiyotigin degistirilmesi gerekir.
|
|
![]() |
|
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam, kötü koku gitti ama apsenin olduğu yer açıldı sanırım o yüzden acıyor ve ağrıyor, yine de antibiyotik değiştirsem mi, ne önerirsiniz? dün ve bugün durum aynı bence, kıymetli vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin.
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abse acildi ise, gerisi kendiliginden duzelir.
Olusmus olan abse'ye hicbir antibiyotik tesir edemez.. O yuzden, Antibiyotige gec basladiginiz icin, olaylar ilkinden farkli seyretti.. Lenf bezine kafayi takmayin, kuculmesi 1-2 hafta bile alabilir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim.
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|