|
D Vit ampul corona |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2020 Saat 14:15 |
Hocam annem babam 65 yaş üstü, ikisinde de kalp şeker var. Dvit ampul almalarinin sakincasi olur mu, bir de dvit ampul almalarinin Coronaya karşı bi etkisi olur mu bağışıklık açısından?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitaminini herkesin almasinda fayda var da, ekisikliginde bazi hastaliklar agir geciyorda, fazlaligi bir ise yaramiyor..
ABARTMAYIN.. |
|
![]() |
|
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aslinda sormak istedigim kalp,seker vs hastaligi olan yaslilarda dvit ampul zararli olur mu, daha once kullanmadilar cunku, ben kizimla birlikte senede iki krre aliyorum sizin tavsiyenizle, o yuzden annemlere de soyledim ama hastaliklari oldugu icin sormak iatedim.tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir NIYE olsun!!!Bilakis, bu tip sahislar gunesede cikmadiklari icin, KESIN D vitamin seviyeleri cok dusuktur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam cok tesekkur ederim gonul rahatligiyla verebilirim artik
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|