|
Hicbir neden yokken kulakta basınç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2020 Saat 18:28 |
Hocam merhaba
Bir haftadır şöyle bir durum var aniden kulağımda çok siddetli basınç oluşuyor sanki icerden hava üflüyorlar gibi bir his. Hızlı bir sekilde kafamı oynatınca , öksürünce veya pespese yutkununca önce azalıyor sonra kayboluyor .Beni o kadar panikleten bir his ki kalbim çarpıyor ve aşırı heyecanlanıyorum. Normalde cok gitmesem de ortamda corona tehlikesi olmasa hemen doktora gidecegim o kadar korkuyorum. Ne yapabilirim? Mühim birşey olabilir mi?
|
|
![]() |
|
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ayrıntıları yazmadığımı fark ettim. Kusura bakmayın.
37 yaşında bayanım, sigara kullanmıyorum, kilo sorunum yok. Kansızlığım ve tiroid hastalığım var. Tiroid icin 75 mg ilac alıyorum.
Düzenleyen akasya2213 - 16 Mar 2020 Saat 18:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecirmekte oldugunuz Grip, Oztaki borusunu kapatmis ve Orta Kulakta basinc farki yaratmis.
Iliadin DAMLA, gunde:2x4 damla, 5 gun kullanin.. (Spreyler OLMAZ) Damla yaparken, sirt ustu yatin, her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin. LUTFEN; soru sormadan once, bu konulari okuyun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|