|
çok ama çook öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2020 Saat 22:33 |
hocam merhabalar ben 36 yaşında kadınım sizi yıllardan beri okuyorum öksürükte bu güne kadar bal limon dışında bir şey yapmadım birde ıhlamur falan ama son 4 gündür öyle çok öksürüyorom ki öksürük krizine giriyorum resmen. hiç bir şey almadım milletin acayip bakışlarıyla öksürüp duruyorum o kadar şiddetlendi ki başım akşama doğru ağrıyor
hocam arada burnum akınca bir iki hapşurunca grip olduğumu düşünüyorum ama bu öksürük ne olacak geceleri uyutmuyor yaşam kalitemi alt üst etti sevgiler iyiki varsınız genel halim çok kötü olmadığından çokta önemli bir şey olmadığı sonucuna vardım ama iyiki sizi hep okumuşum Allah sizden razı olsun iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde hocam evde durmadan öksürdüğümden bulaşıcı oluyormuyum çocuklarda 4 gündür evde aynı ortamda oluyoruz mecburen onlarada da bu öksürüklten bulakşma olur mu korumak için ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk oldugunda; sicak su buhari uygulayin.
Atesli devrede bulastirirsiniz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tekrar merhaba öksürük için dediklerinizi yaptım hiç bir ilaç kullanmadım zor oldu ama 7 günden sonea son iki gündür şükür daha az öksürüyorum hocam bundan önceki griplerde boğaz ağrısı hapşuruk falan olurdu bu hastalıkta ateş boğaz ağrısı yada hapşuruk olamdı bu neydi
anlamadık tüm yazdıklaarınızı okuyorum ve size çok minnettarım allah razı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|