|
Yine hasta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2020 Saat 20:50 |
Hocam 4 yaşında ki oğlum ayın 7sinden 13-14üne kadar hastaydı , 40 derece ateş ve öksürük vardı . 2 gündür tekrar 37.5 ateşi şimdi 38e çıktı ve kuru öksürük var . Akşam öksürmekten uyuyamadı . 1 hafta arayla nedir bu hastalık . Öksürüğünü nasıl hafifletelim . Ballı çay sadece içiyor .Çok korkuyoruz hocam bu koronavirüsle.
Bu tahliller ayın 12sinden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin viral enfeksiyon.
Coronavirus dahi olsa, SADECE benim diger Gripler icin anlattiklarimin disinda bir sey yapmayin, ilac kullanmayin. (Limonlu bal, Serum fiz, ColdMix, oksuruk artarsa; ilaveten; sicak su buhari uygulayin. ) ATES DUSURMEYIN.. |
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam her zaman dediğiniz gibi yapıyoruz, çok şükür senelerdir eve ilaç girmiyor , beni endişe eden 1 hafta arayla olması ve emin olamamıştım sıcak buhar kuru öksürükte uygunmuydu diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tek uygun olan uygulamadir.
|
|
![]() |
|
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Hocam benim 10 6 ve 3 yaslarinda 3 evladim var ellerinizden operler..
vesilenizle bu gune kadar hic ilac kullanmadik ama her sene takribi ocak ayinda kuvvetli grip geciriyorlar ozellikle bu yil yaklasik 2 hafta suren(buyuk 10 gun kadar ortanca 2 hafta kadar kucuk biraz daha fazla) simdiye kadar rastlamadigimiz ciddi grip gecirdiler.. esim de birkac gun.. ben de birkac gun olduk.. sorum su.. bu gribin corona olma olasiligi var midir? tesekkur ederiz saglikli omur dileriz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nereden bileyim?? Neticede Grip, griptir..
Coronavirus bile olsa, Yapilacaklar AYNI.. Atesi dusurmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|