Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Saç dokulmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Saç dokulmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
htckrtl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htckrtl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Saç dokulmesi
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 12:16
Hocam merhaba, 
Kızım 7 yaşında bir süredir takip ediyorum kızımın saçları dökülüyor. Kafasında herhangi bir yara falan yok sizi tanımadan önce çok fazla antibiyotik kullanmisligimiz var. Taradigimda ve banyo yaptırırken elime oldukça saç geliyor. Doktora götürmeli miyim? Götürürsem de nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 18:54
Sac kirilmasi, sac dokulmesinden farklidir.
Sac dokulmesine yapilabilecek bir sey yok.
SAKIN Turk doktorlarin verdigi sacma sapan ilaclara(Cinko, Vitamin, gibi) sakin guvenmeyin, para telef etmeyin.
Yukarı Dön
Yasasinben Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasasinben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2020 Saat 22:50
merhaba benim kızım da Şubat ayından beri çok rahatsızlandı ve biz de antibiyotik kullandık mecburen. Saçları tutam dökülüyor şu anda hatta bir tarafı açılmaya başladı. Kan testi yapıldı sorun gözükmüyor, ben de Kadir Hocamıza sordum bir şey yapmayın dedi. Ama içim hiç rahat değil kız çocuğu bir de çok üzülüyorum, annem kemoterapi gördüğü zaman elimi saçına sürdüğüm zamanda koca bir tutam elime gelirdi şu anda kızım aynı durumda. Sizin mesajınızı görünce yazmak istedim. Şu anda nasıl saçları azaldı mı acaba?
Yukarı Dön
htckrtl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htckrtl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2020 Saat 23:30
Merhaba kadir hoca bize de bisey yapmayın dedi sadece kullandığımız tokaları değiştirdik sık sık yıkamaya özen gosteriyorum yağlı kalınca daha çok dökülüyor. Ocak ayında augmentin bid fort kullandıktan sonra farkettim bu durumu 1 - 2 ay boyunca döküldü sonra biraz düzelmeye başlamıştı ki dişinden dolayı tekrar aynı antibiyotiği  yazdı dr 4 gün kullandim yeniden dökülme çoğaldı. Sonrasında bıraktık kullanmayı.Kadir hocam a sormak istedim 7 yaşındaki çocuk dişinde apse oluştu 4 gün kullanım yeterli olur mu?
Yukarı Dön
Yasasinben Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasasinben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2020 Saat 23:33
çok geçmiş olsun size, kesinlikle antibiyotik yüzünden!!   bu pandemi de çaresiz kalıp antibiyotik kullandık başımıza gelmeyen kalmadı. inşallah düzelirler bir an önce acil şifalar diliyorum sizin yavrunuza da

Düzenleyen Yasasinben - 14 May 2020 Saat 00:19
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2020 Saat 04:27
Sislik kayboldu ise, erken kesebilirsiniz.
Bu pandeminin; Antibiyotikler ile NE ALAKASI VAR!!
Doktorun AHMAK olani, viruslara antibiyotik verir.

Neymis; "Arkadan bir bakteriel enfeksiyon eklenebilirmis!!!"
Lafmi yani? Boyle salakca bir dusunce ile, HER atesli hastaya antibiyotik yaziyorlar. Bu serserilere kanmayin.
Suphelendiginizde, bir bakin bakalim:
Ates+agiz kokusu+Dil pasi varmi-yokmu!!!
Bu kadar basit ama, pustlarin maksadi baska!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 May 2020 Saat 04:27
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.