|
Saç dokulmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htckrtl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 12:16 |
Hocam merhaba,
Kızım 7 yaşında bir süredir takip ediyorum kızımın saçları dökülüyor. Kafasında herhangi bir yara falan yok sizi tanımadan önce çok fazla antibiyotik kullanmisligimiz var. Taradigimda ve banyo yaptırırken elime oldukça saç geliyor. Doktora götürmeli miyim? Götürürsem de nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sac kirilmasi, sac dokulmesinden farklidir.
Sac dokulmesine yapilabilecek bir sey yok. SAKIN Turk doktorlarin verdigi sacma sapan ilaclara(Cinko, Vitamin, gibi) sakin guvenmeyin, para telef etmeyin. |
|
![]() |
|
Yasasinben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
merhaba benim kızım da Şubat ayından beri çok rahatsızlandı ve biz de antibiyotik kullandık mecburen. Saçları tutam dökülüyor şu anda hatta bir tarafı açılmaya başladı. Kan testi yapıldı sorun gözükmüyor, ben de Kadir Hocamıza sordum bir şey yapmayın dedi. Ama içim hiç rahat değil kız çocuğu bir de çok üzülüyorum, annem kemoterapi gördüğü zaman elimi saçına sürdüğüm zamanda koca bir tutam elime gelirdi şu anda kızım aynı durumda. Sizin mesajınızı görünce yazmak istedim. Şu anda nasıl saçları azaldı mı acaba?
|
|
![]() |
|
htckrtl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kadir hoca bize de bisey yapmayın dedi sadece kullandığımız tokaları değiştirdik sık sık yıkamaya özen gosteriyorum yağlı kalınca daha çok dökülüyor. Ocak ayında augmentin bid fort kullandıktan sonra farkettim bu durumu 1 - 2 ay boyunca döküldü sonra biraz düzelmeye başlamıştı ki dişinden dolayı tekrar aynı antibiyotiği yazdı dr 4 gün kullandim yeniden dökülme çoğaldı. Sonrasında bıraktık kullanmayı.Kadir hocam a sormak istedim 7 yaşındaki çocuk dişinde apse oluştu 4 gün kullanım yeterli olur mu?
|
|
![]() |
|
Yasasinben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
çok geçmiş olsun size, kesinlikle antibiyotik yüzünden!! bu pandemi de çaresiz kalıp antibiyotik kullandık başımıza gelmeyen kalmadı. inşallah düzelirler bir an önce acil şifalar diliyorum sizin yavrunuza da
Düzenleyen Yasasinben - 14 May 2020 Saat 00:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sislik kayboldu ise, erken kesebilirsiniz.
Bu pandeminin; Antibiyotikler ile NE ALAKASI VAR!! Doktorun AHMAK olani, viruslara antibiyotik verir. Neymis; "Arkadan bir bakteriel enfeksiyon eklenebilirmis!!!" Lafmi yani? Boyle salakca bir dusunce ile, HER atesli hastaya antibiyotik yaziyorlar. Bu serserilere kanmayin. Suphelendiginizde, bir bakin bakalim: Ates+agiz kokusu+Dil pasi varmi-yokmu!!! Bu kadar basit ama, pustlarin maksadi baska!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 May 2020 Saat 04:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|