|
kulak deldirmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2020 Saat 14:40 |
Hocam 4 yasındakı kızım kendı ıstegıyle kulaklarını deldırmek ıstedı bızde deldirdik 2 ay falan oldu . Bi sorun yoktu 2,3 gun once kulagım agrıyor dedı bu arada taktıkları ılaclı dedıklerı kupeyı cıkarttık altın küpe taktık sorun yoktu kupesını baska bır altın kupeyle degıstırdık ama degıstırecegımız kupeyı takmadan once 80derecelık lımon kolonyasıyla sıldık oyle taktık. Simdi tek kulagı ıltıhaplamıs oksıjenlı su arkasından batıcon ıle sıldım teramısın krem surdum ama hala ıcınden ıltıhap akıyor ne yapmam lazım hocam resımlerıde ekte tesekkurler
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sikip, icini bosaltin.. Sonra, kulak cubugu ile Batticon surun.
|
|
![]() |
|
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızımın kulağı şişmiş akıntıda olmuş gece boyu yastıgında ve kulak memesınde kuru sarı akıntılar var baticona devammı edeyım şişlik ve akıntı çogalırmı banyo yaptırmamda sakınca varmı cok endıselenıyorum enfeksıyon vucuda falan yayılırmı çok pısman oldum deldirdigime
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Batticon'a 2 gun daha devam edin, Banyo yapabilir. Vucuda filan da yayilmaz.
|
|
![]() |
|
Kadir bey baticon surmeye devam edın demıstınız duruyoruz ama bu sabah resımdekı kızarıklık alt tarafa dogru ılerlıyor ve agrıdıgını soyluyor ne yapalım akıntı cok az var
|
|
77
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizariklik ve hassasiyet varsa, Antibiyotik gerekebilir, recete icin doktora gitmeniz icap eder.
|
|
![]() |
|
Hocam antibiyotik olarak ne kullanalım adını siz verin lütfen aile hekimine gidecegiz yada resim atacagız salgından dolayı alakasız bir şey yazar kesin bu konuda size güvenıyorum 3 cocugumuda sızın tavsıyelerınızle buyuttuk 116 yasındakı oglumu astım fısfıslarından kurtardınız hep dua edıyoruz. kızım 4 yasında 14 kılo
|
|
77
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Augmentin 400, gunde:2x1 verin, siseyi bitirsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|