Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak deldirmek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kulak deldirmek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 190
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak deldirmek
    Gönderim Zamanı: 06 Nis 2020 Saat 14:40
Hocam 4 yasındakı kızım kendı ıstegıyle kulaklarını deldırmek ıstedı bızde deldirdik 2 ay falan oldu . Bi sorun yoktu 2,3 gun once kulagım agrıyor dedı bu arada taktıkları ılaclı dedıklerı kupeyı cıkarttık altın küpe taktık sorun yoktu kupesını baska bır altın kupeyle degıstırdık ama degıstırecegımız kupeyı takmadan once 80derecelık lımon kolonyasıyla sıldık oyle taktık. Simdi tek kulagı ıltıhaplamıs oksıjenlı su arkasından batıcon ıle sıldım teramısın krem surdum ama hala ıcınden ıltıhap akıyor ne yapmam lazım hocam resımlerıde ekte tesekkurler

77
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2020 Saat 19:30
Sikip, icini bosaltin.. Sonra, kulak cubugu ile Batticon surun.
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 09:15
Hocam kızımın kulağı şişmiş akıntıda olmuş gece boyu yastıgında ve kulak memesınde kuru sarı akıntılar var baticona devammı edeyım şişlik ve akıntı çogalırmı banyo yaptırmamda sakınca varmı cok endıselenıyorum enfeksıyon vucuda falan yayılırmı çok pısman oldum deldirdigime
77
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 18:58
Sadece Batticon'a 2 gun daha devam edin, Banyo yapabilir. Vucuda filan da yayilmaz.
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2020 Saat 16:11

https://hizliresim.com/2sHgd2

Kadir bey baticon surmeye devam edın demıstınız duruyoruz ama bu sabah resımdekı kızarıklık alt tarafa dogru ılerlıyor ve agrıdıgını soyluyor ne yapalım akıntı cok az var
77
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2020 Saat 19:21
Kizariklik ve hassasiyet varsa, Antibiyotik gerekebilir, recete icin doktora gitmeniz icap eder.
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2020 Saat 20:16
Hocam antibiyotik olarak ne kullanalım adını siz verin lütfen aile hekimine gidecegiz yada resim atacagız salgından dolayı alakasız bir şey yazar kesin bu konuda size güvenıyorum 3 cocugumuda sızın tavsıyelerınızle buyuttuk 116 yasındakı oglumu astım fısfıslarından kurtardınız hep dua edıyoruz. kızım 4 yasında 14 kılo 
77
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2020 Saat 03:11
Augmentin 400, gunde:2x1 verin, siseyi bitirsin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.