|
?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 02:03 |
hocam merhaba 23 aylık bir kızım var boy kilo yazamayacağım çünkü epeydir hastanelerden uzak durmaya çalışıyoruz genel olarak zayıf bir bebek sorum şu hocam bu aralar çok fazla terliyor sanki üstüne bardakla su dökmüşüm gibi eskiden de bir kaç kere böyle olmuştu tahlil yaptırdığımızda kanı düşüktü ilaç kullanınca düzelmişti şimdi hastaneye gitmek istemiyorum her hangi bir kan ilacına başlasam sizce sorun olur mu? ( terlemeyle ilgili eski soruları okudum) teşekkür eder hepimize sağlıklı günler dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic vermedi iseniz, 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin.
|
|
![]() |
|
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Hocam ampul olarak vermedim ama d vitamini için damla kullanıyorum ( düzenli değil) böyle bir durumda 1 ampul dvit3 versem Fazla gelir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damla BITTIKTEN SONRA!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Merhaba hocam yine aynı bebek olduğu için ayrı konu açmak istemedim hocam kızımda böyle bir leke vardı bir yerde olduğu için ve bir doktor önemli değil dediği için önemsemedim ama iki ay önce kadarda bacak arasında oldu şimdide göğüsüne yakın yerde çıkmış vitiligo olabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Depigmente nevus".. Hicbir sey yapilmaz, bir zarari da yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Hocam peki daha çok artar mı ? Hiçbir tedavisi yok mu?Sonuçta ciltte leke oluşuyor ileride çocuk kafasına takar mı psikolojik olarak etkilenir mi diye düşünüyor insan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|