Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 13 yas regl mi ,iye mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

13 yas regl mi ,iye mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehraeroğlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehraeroğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 13 yas regl mi ,iye mi?
    Gönderim Zamanı: 12 Nis 2020 Saat 12:26
Hocam merhaba,
13 yas 1 aylik kizim var.Henuz icin regl gormedi ama eli kulaginda gibi.Gecen wc den bana seslendi gittim “anne benden kan geliyor”dedi.Ic camasirina baktim bisey yok ama kendini sildigi tuvalet kagidina kirmizi kan gelmisti.Genelde ilk regl gorunce kahverengi sekilde gelebiliyormus.Tabii biz hemen regl oldu sandik ped falan taktik.Carsamba gunu oldu bu.Ogunden beri her idrara cikisinda kanli idrar yapti ve silince tuvalet kagidina geldi.Ama hic pedine gelmedi bir damla bile.Sabah uykudan uyaniyor ama oedde hic bisey yok idrarini yapil siliyor tuvalet kagidina geliyor.Bu biraz tuhafima gitmisti.Ama c tesi yani dun yanima gelip “anne ben sık idrarimi yapiyorum,yanma var normal mi?”diye sorunca hemen aklima geldi yoksa iye oldun da biz regl mi sandik diye..
Bu korona gunlerinde hastaneye sokmak istemedigimden zaten sokaga cikma yasagi da var diye tahlil yaptiramiyorum  aklima ecza dolabimda her zaman bulundurdugum cipro 500 mg baslattim.13 yas 60 kilo 160 cm boy.
Ve sabaha kanamasi da sikayetleri de kesilmisti.
Sikayetlerimiz
Yanma
Pede degil sadece silince kagida gelen kanama
Bel agrisi
Sik idrara cikma
Genital bolgede kasinti
Idrarinda minik pihtilarda oluyor zaman zaman
Cipro baslayinca 1.dozda simayetlerin azalip 2.dizda ise tamamen ortadan kalkmasi

Sizce bu iye midir?Regl mi?
Bol su ve yaban mersini tuketiyoruz.
Sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120394
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2020 Saat 19:27
IYE oyle olmaz... Adet gormus.
Ilaci hemen kesin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.