|
boyun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2020 Saat 16:18 |
![]() |
|
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 6 aylık oğlumun boyun altında önceleri 3-4 tane olan beyazlık şimdi bu hale geldi neden olur geçmesi için ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
Hocam daha önce de yazmış resim atmıştım çoğalabilir demiştiniz ama hem çoğalıp hem kızarması normal mi yokmu bunu bi çaresi yüzüne de sicramasindan çok korkuyorum hocam lütfen bi cevap yazın
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilacak bir sey yok.
|
|
![]() |
|
Bu hastalığın adı nedir hocam ic organlardan mi kaynaklı hocam
kötü birseymi hocam
|
|
![]() |
|
Hocam çok özür dileyerek soruyorum o kabartılar kızarınca bebekte kaşıntı yaparmı ilk oğlumda yüzü için avil krem vermiştiniz kabarınca sürsem sıkıntı olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilacak bir sey yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|