|
Sürekli boğaz temizleme hissi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 13:47 |
Sayın Hocam ben 40 lı yaşlardayım ve rahatsız olduğum sürekli bir boğaz temizleme hissi hissediyorum. Boyle gıcık gibi sanki boğazıma birşey takılmış gibi.Özellikle baharatlı çkolatalı ürünler yediğimde bu daha artıyor. Alerjik franjit olabilir diye düşünüyorum. Mesela dişimi fırçalıyorum sanıyorum diş macunuda yapıyor yatarken epey bir boğazımı ıhı ıhı yapıyorum.Sürekli yağtığımda sanki boğazıma balgam takıldı gibi oluyor. Kendi kendime diyorum ki acaba yapmaya çok aşıltım bende bu huy mu kaldı diyorum ama yok yediğim yiyeceklerden de etkileniyorum. Bana ne tavsiyede bulunursunuz hocam gerçekten gün içersinde çok rahatsız ediyorum kendimi teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir KBB doktorunun, bogaziniza bakmasi gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|