|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selda_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2020 Saat 00:33 |
Kadir Bey Merhaba,
Kendimle alakalı bir konuda yardımınızı rica edecektim. 34 yaşındayım.15 yıldır ortalama günde 7-8 sigara içiyordum. Sadece 6 yıl önce hamilelik ve 1 yıl emzirme süresinde içmedim.3 hafta önce sigarayı bıraktım. Ertesi gün öksürük başladı.2 hafta çok şiddetli sürdü.Hatta 2 gün oturarak uyumak durumunda kaldım. Geçen hafta ve bu hafta 1 er gün olmak üzere diş etlerimde yaralar çıktı ama ertesi günü kayboldu. Oksürük şuanda gün içinde 1-2 kez oluyor. Eskisi kadar şiddetli değil. 4 gündür sol kulak altında , koltuk altında(özellikle öksürdükten sonra acı şeklinde, ara ara batma) (ama herhangi bir şişlik yok) sol böbreğin olduğu yerde ağrı var.Öyleki sol böbreğimin olduğu yere dokunamıyorum bile. hareket etmezken rahatsızlık vermiyor. Ama koltuk altım ve sol kulak altında sürekli bir sızlama var. Bu durum şiddetli öksürükten mi kaynaklanıyordur, yoksa başka bir sebebi olabilir mi? Değerli yardımlarınız için çok teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim. Düzenleyen Selda_ - 17 Nis 2020 Saat 00:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk bazen bu sekilde gogus agrilari yapar. Oksurugu yumusatmak icin; sicak su buhari uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|