|
Süt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2020 Saat 22:58 |
merhaba hocam şu an Köyde yaşıyoruz ve direk ineklerden o gün sağılan sütü akşam pişirip veriyorum 2 ve 7 yaşındaki çocuklarıma sorum şu sütü çok kaynatsam içinde ki vitaminler ölür mü? Az kaynatsam mikrop bulaştırabilir miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir tasim kaynatmaniz yeterlidir.
Kabizlik yapmamasi icin, uste biriken kaymagi da yedirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|