|
Annem için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nis 2020 Saat 23:50 |
Hocam annem 67 yaşında senelerdir tansiyon şeker kolestrol hastası bir türlü kendine gelemiyor gitmediği dr kalmadı her gittiği dr ilaç değiştiriyor poşet poşet ilaç kullanıyor ilaç içmeye bıktı uzun süredir mide problemi var sürekli bulantısı var ancak şu anda yemek görmek bile istemiyorum ekmek dahi görünce istifra ediyorum midem boş sadece mide suyu çıkıyor dedi telefonda dahi uzın konuşamıyor öğürüyor yaştan dolayı dr a gidemiyor tanıdık dr şikayetlerini dinşeyip reflü dedi ve aşağıda yazdığım ilaçları verdi teşhis doğru mudur ilçları kullanalım mı ne önerirsiniz? İlgi ve cevbınıza sonsuz teşekkürlerimle.
Nexium 40 mg 1/1
Motilium tb2/1 Gaviscon double action srop 2/2 ölç 5 kutu
Düzenleyen ezl12 - 27 Nis 2020 Saat 23:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin.. Onlarin bildigi 3 hastalik ismi vardir...
Astim, Allerji ve Reflu… Her hastayi, bu gruba sokarlar, sokmasalar bile onlara ait ilaclari dayarlar. 5 kutu Gaviscon!!! Oha yani!!! Sizin durumunuz: AZ yemege bagli bulantilar. Gunde:2x1 Sipraktin surup verin. Az bir seyler yemeye baslayinca, bulantilari gecer. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|