|
göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2020 Saat 10:36 |
hocam merhaba kzımın gözünde uc gundur kaşıntı var ve kızarıklık var formda baktım kendiginden gecer diye okudum yanliş anlamdıysam fakat kaşındıkca elliyor velini dgirdikçe kaşınıyor kızarıyor yapma dedikce yapıyor cocuk da yapılcak bışey varmı yınede sormak istedim birde tobrasedi diye bi damla önermişsinz ama o damla çapaklanma varsa kullanılıyo sanırım degil mi bızde capklanma yok yenı yenı sulanmada başadı hafif bide göz pınarı denılen yer sararmya başalmıs
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arpacik basliyor, sarimsagin sivri ucunu kesip, islak yuzeyini birkac defa degdirin.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamm saolun hocam
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kusara bakmayin tekrar yaziyorumda sarimsagi nereye surcegmi anlayamadim tam goz kapagi sis gqbi hafif oaraya mi yoksa hafif sararan goz pinarinin oldugu yeremi yoksa kasindigisoyledigi gozkapagi kismi deglde gozunun alt kisminin oldugu kirpik dibine mi y
nerde arpacik olusyo anlayamadim tam kusra bakmayin .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|