|
Geçmeyen Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lermantov ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lermantov
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2020 Saat 23:08 |
Kadir Bey merhaba;kendim için bir şey soracaktım:
36 yaşındayım,kronik bir rahatsızlığım yok.Mart ayının başından beri geçmeyen bir öksürüğüm var.Çok olmamakla beraber hafif nefes darlığım var.Onun dışında yorgunluk falan yok.Rahatlıkla yürüyorum.Bazen daralma hissi,baygınlık hissi oluyor.Bazen de boğaza doğru yanma falan oluyor.En son geçmeyen öksürük için doktora 2015 gitmiştim ve doktor bana astım olduğumu söylemiş ve tonlarca antibiyotik ve ilaç yazmıştı.Simdi ne yapacağımı bilemedim.Doktora gitmeli miyim?Gidersem göğüs hastalıklarına mı Kardiyolojiye mi gideyim.Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Turk doktorlarinin; Astim teshislerine inanmayin. Onlar her oksurene, Astim derler!! Dunya'da bir tek Turk doktorlari; antibiyotik ile astim tedavi edilebilecegini zannederler.
Sicak su buhari uygulayin. Sakin oksuruk kesici veya grip ilaclarindan kullanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|