Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6 aylık ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

6 aylık ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mishca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 135
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mishca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6 aylık ishal
    Gönderim Zamanı: 11 May 2020 Saat 11:38
Kadir bey merhaba,
Kızım 6 aylık annesütü +mama alıyor  6 aylık olduğunda  2 numara mamaya geçtiğim günün akşamı karın ağrısı +ishal başladı 
1 gün sonra eski mamaya döndüm gündüz 7 den fazla kaka yapıyor 3 gün doldu son kakaları kanlı gelmeye başladı. Mikrop aldığını düşünmüştüm ama ishalin uzaması endişelenmeme sebep oldu Süreklimimikrop alıyor çünküherşeyi ağzınA götürüyor yada bu durum başka neyi düşündürür doktora gitmelimiyim. 

Düzenleyen mishca - 11 May 2020 Saat 11:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2020 Saat 18:33
Beslenme ile ilgili eski cevaplari okuyun.
Yukarı Dön
mishca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mishca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 15:12
Anladım hocam teşekkür ederim. Sancısı oldukça ağladıkça aç olduğunu düşünerek beslenmeyi arttırdık daha beter yaptık varolan durumu doğrumu hocam. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 18:23
Aynen oyle oldu.
Bir de; Turk doktorlarinin sacmaliklarina inanirsaniz, daha da beter duruma gelirsiniz. Okumaya devam edin.
NOT: 4 aydan sonra, mamalara para telef etmeyin. Kutu sutlerine gecis yapin. Bu konuyu da iyi okuyun.
Turk doktorlari; "sut vermezler", ama ayni sutten hazirlanmis "sut tozu mamalari" verirler. ZIRA; mama firmalari bu doktorlara cok iyi "guzellikler" yaparlar.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 May 2020 Saat 18:25
Yukarı Dön
mishca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mishca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2020 Saat 01:27
Hocam ben eski takipçiniz sayılırım. Sizin bize sunduğunuz bilgilerle büyüttüm diğer 2 çocuğumu... Epey önce, Kadıköy'de buluşma ayarlanmıştı orada sizi görüp tanıma şansına da sahip oldum 😊. Oğlum 7 aylık iken süt içirmeye başlamıştım. 6 aylık bebeğimin kahvaltısında, yumurta sarısını yumuşatırken ekliyorum süt ama hazımsızlık veya gaz oluşuyor gibi hissettim huzursuzluk yaşıyor gibi geldi. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2020 Saat 04:36
Az miktarlarda baslayin, giderek arttirin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.