|
6 aylık ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mishca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2020 Saat 11:38 |
Kadir bey merhaba,
Kızım 6 aylık annesütü +mama alıyor 6 aylık olduğunda 2 numara mamaya geçtiğim günün akşamı karın ağrısı +ishal başladı 1 gün sonra eski mamaya döndüm gündüz 7 den fazla kaka yapıyor 3 gün doldu son kakaları kanlı gelmeye başladı. Mikrop aldığını düşünmüştüm ama ishalin uzaması endişelenmeme sebep oldu Süreklimimikrop alıyor çünküherşeyi ağzınA götürüyor yada bu durum başka neyi düşündürür doktora gitmelimiyim.
Düzenleyen mishca - 11 May 2020 Saat 11:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beslenme ile ilgili eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
mishca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam teşekkür ederim. Sancısı oldukça ağladıkça aç olduğunu düşünerek beslenmeyi arttırdık daha beter yaptık varolan durumu doğrumu hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen oyle oldu.
Bir de; Turk doktorlarinin sacmaliklarina inanirsaniz, daha da beter duruma gelirsiniz. Okumaya devam edin. NOT: 4 aydan sonra, mamalara para telef etmeyin. Kutu sutlerine gecis yapin. Bu konuyu da iyi okuyun. Turk doktorlari; "sut vermezler", ama ayni sutten hazirlanmis "sut tozu mamalari" verirler. ZIRA; mama firmalari bu doktorlara cok iyi "guzellikler" yaparlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 May 2020 Saat 18:25 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben eski takipçiniz sayılırım. Sizin bize sunduğunuz bilgilerle büyüttüm diğer 2 çocuğumu... Epey önce, Kadıköy'de buluşma ayarlanmıştı orada sizi görüp tanıma şansına da sahip oldum 😊. Oğlum 7 aylık iken süt içirmeye başlamıştım. 6 aylık bebeğimin kahvaltısında, yumurta sarısını yumuşatırken ekliyorum süt ama hazımsızlık veya gaz oluşuyor gibi hissettim huzursuzluk yaşıyor gibi geldi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Az miktarlarda baslayin, giderek arttirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|