|
Ateş. Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Blıesky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2020 Saat 20:03 |
Merhaba hocam. Kızım 5.5 yaşında. Pazar öğle başlayan ateş+ halsizlik var. O günden beri birşey yemedi. Sadece yatıyor. Ve ateşinin yükseldiği zamanlarda uykuya dalıyor. Bugün 38.5 di ama 39.3 de gördük bu süreçte. Ateş düşürücü verdiğim zamanlar kendine geliyor, konuşuyor ayağa kalkıyor. Diğer zamanlar kalkmakta zorlanıyor. Ayakta duramıyor. Kalkar kalmkmaz başım ağrıyor diye ağlıyor.Sürekli başım ağrıyor diyor. Sütü sevmesine rağmen içmiyor. Dilinin sol tarafında ve damakta küçük beyaz noktalar oluştu bir kaç tane. Şimdi 5 gündü ateş iştahsızlık halsizlik ve baş ağrısı. Bugünde tel ışığıyla bogazına baktım. Yutarken acıyor dedikten sonra.Beyazlıklar vardı sanki. Doktora götürmelimiyim. Salgından dolayı çok götürmek istemiyorm ama ?? Pas yada kötü koku yok. Dilinin üstü beyaz. 4 gündürde büyük tuv. Yapmadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ates dusurmeyin.
Antibiyotiklik bir durumu yok. Yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Blıesky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle cvp verdiğiniz için teşekkür ederim. 5.gün ve hala gribal bir belirti yok, bu ateşi neye yormalıyım??
İlk 4 gün kafasını bile kaldıramıyordu. Ayağa kalkamıyordu. Tuvalete gidecekken kalkmakta zorlandığından ağlayarak vazgeçiyordu. "Kafasını bile kaldıramazsa sıkıntı"diye yazmuşsınız bir cvbınızda. Bu durumu nasıl anlamalıyız?? Eski yazılarınızı okudum çok defa. Ama ateşin bu kadar ağır seyretmesi tedirgin etti beni. Genel durumu: halsiz, yorgun, uyumak istiyorum diyor ve sürekli yatıyor. Oturmuyor, oynamıyor. Sadece su içiyor. Kaç gün devam eder, hangi konuda tetikte olmalıyım .??? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5.5 yasinda, korkacaginiz bir sey olmaz.
Ates+Koku+Pas Takibi yapin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|