|
Kum dökme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 663 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2020 Saat 17:14 |
Hocam 9 yaşında oğlum öğlen karnının sağ alt kısmında yani leğen kemiğinin üst kısmında ağrı başladı gazdır diye pek önemsemedim ama ağlamaya başladı ve ağrısı iyice şiddetlendi doğrulup adım atamaz hale geldi.Hemen hastaneye götürdüm.Hastaneye gittikten sonra şiddeti biraz azaldı ve rahatladı Çocuk doktoru ilk böbrek taşından şüphelendi böbrek yerine vurduğu da ağrısı arttı.Ultrason ve idrar tahlil ve kültürü istedi.Ultrason muayenesinde bütün değerleri normal çıktı.İdrar kültürü çıkmadı daha ama normal tahlilde idrarda kristalleşme çıktı.Kum döküyor dedi doktor.Bizde olup olmadığını sordu bende kum dökmüştüm geçen yıl.Piyeloseptyl ilaç verdi 10 gün kullanın dedi.günde 2 litre limonlu su içsin dedi.İlacı kullanalım mı hiç emin olamadım.Tahlili ekliyorum
Düzenleyen zeynep82 - 21 May 2020 Saat 17:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117667 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dansite; 1030 gibi en ust sinirda.. Az su ictigi icin, koyu idrar ve buna bagli "Kristal" gorulmus.
SAKIN hicbir ilac kullanmayin, bol su icsin, hepsi duzelir. Oruc filan tutuyorsa, ondan olur. |
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 663 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oruç,Ramazının başında bir kaç gün tuttu onlar da direkliydi zaten☺Ama gün içinde oyuna fazla daldığından sanırım su aklına pek gelmiyor .Günlük alması gereken sıvı miktarını hala bilmiyoruz az mı içiyor çok mu bilmiyoruz var mıdır bir ölçüsü ?Bu arada suyu limonlu içmesine gerek var mı yoksa normal su yeterli mi?Özellikle merak ettiğim o şiddetli sancı neydi acaba?Tekrar sağolun hocam iyi ki varsınız yoksa şimdiye çoktan ilaç bağımlısı olmuştuk😔
Düzenleyen zeynep82 - 21 May 2020 Saat 21:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117667 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal su icmesi yeterlidir. Diger mesrubatlardan da icebilir.
Agri: Belki gaz, belki "kum" dokmeye bagli idi. Onemli degil, kurcalamayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|