|
Çocuklarda Korona Belirtileri Hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asliygt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2020 Saat 01:12 |
Sayın Hocam, oğlum 11 yaşında ve yıllardır sizin buradaki yayınlarınızdan aydınlanarak oğlumu büyüttüm. Sayenizde ateş düşürücüden ve gereksiz antibiyotik kullanımı hk bilinçlenen annelerdenim. Salgın sebebiyle 2 aydır evdeyiz, ben haftada 2 gün işe gidip geliyorum bir kamu kurumunda çalışıyorum. Oğlumun çimene ota alerjisi var, her yaz hapşurur burnu akar devamlı. Evimiz de bahçeli, cam açınca ondan herhalde hapşuruğu artıyor. Bir haftadır böyle ama iki gündür kuru öksürüğü başladı. Ateşi yok, halsizliği, beslenmede sıkıntısı yok. Koronadan korkuyorum kuru öksürük olduğu için, ne yapmalıyım? Doktora gitmeli miyiz? Saygılar, hürmetler.. Aslı |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir, gerek yok.
Corona dahi olsa, ates dusurmeyin, kortizonlu sprey kullanmayin, hastanelik bir durumunuz olmaz. |
|
![]() |
|
Asliygt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Hocam, şunu sormak istiyorum. Ateşsiz öksürükten korkmamamız mı gerekiyor? Sabah birkaç kez ama akşama kadar hiç olmadı, şimdi ara ara öksürüyor. Ateş yok, halsizlik yok, iştahsızlık yok. Burun akıntısı da yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk Tablosunu incelediniz mi??
Atessiz oksurukte; antibiyotik gerekmiyebilir ama onemli bir hastalik da OLABILIR!! Genel durumu iyi ise, sicak su buhari, ColdMix yeterlidir. SAKIN, Kortizonlu spreyleri kullanmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öksürük tablosunu inceledim, sabahları hapşurması var, gözlerinde kızarıklık ve sulanma da olmuştu. Şimdi arada nadiren hapşuruyor, burun akıntısı geçti sadece öksürük var. Genel durumumuz gayet iyi hocam. Ateş yok, halsizlik yok. Teşekkürler, saygılar
Düzenleyen Asliygt - 22 May 2020 Saat 22:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|