|
Kulak ve Boğaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÖzlemBaharGülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÖzlemBaharGülce
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2020 Saat 09:45 |
Hocam merhaba. Bir ay önce çok fena grip olmuştum. Boğaz ağrısı kulak ağrısı ve çok şiddetli öksürük vardı. Çok zor olmuştu ama atlatmıştım. Ama o gripten sonra kulağım hiç akmadı ki normalde Hergün kulağımı temizlemem gerekirdi.
Şimdi yine 3-4gündür boğazım çok ağrıyor ve kulağım tıkanık gibi ve kulağımda sanki içleri dolu ve ağır gibi ve kulağım ağrıyor. ![]() Hocam önceki gripten bu yana bir kulak iltihabı mı yaşıyorum? hiç yutkunamıyorum, ateş öksürük yok. Burun akıntısı veya tıkanıklık yok. Ama atlatamıyorum bir türlü. şimdi hocam ben yine sıradan grip mi geçiriyorum? Bir enfeksiyon mu var? Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Malum doktora da gidemiyoruz. Geçen çarşamba çocuklara izin olduğu İçşn çıkarmıştım. Dikkat ettim ama korona kapmış olabilir miyim Korona olsa hemen böyle etki eder mi vücuda? Düzenleyen ÖzlemBaharGülce - 25 May 2020 Saat 16:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyorsunuz.. BUTUN Gripler bir cesit ENFEKSIYON durlar!!!
Yok!! Antibiyotik gerekir mi diye soruyorsaniz: Ates+Koku+Pas uclusuniu ogrenin. Covid-19??? Belki… Farketmez. Aynen her Grip de oldugu gibi, ilac kullanmayin, ates dusurmeyin. Serum Fiz. Limonlu bal ve ColdMix yeterlidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|