|
Bu nedir?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2020 Saat 13:36 |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimden belli olmuyor. Bir Cildiye doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.YollaYap.com/bltc/1590488958283.jpg hocam bir daha gönderdim ama net demediğiniz için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sedef basliyor olabilir. 5 gun(denemek icin), Hipokort merhem, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
Hocam şuan çok kötü oldum en korktuğum şey başıma geldi benim bildiğim veya yanlış bildiğim bu hastalık ilerleyen zamanlarda cildimde değişiklik oluyor mu bazı insanlarda görüyoruz teni benek gibi oluyor o hastalığın rengi beyazlaşıyor doğru mu biliyorum ve eğer öyleyse bu önerdiğiniz krem kesin çözüm mü şuan çok kötü hissediyorum kendimi :(
|
|
![]() |
|
Denemek için sürülünce ne olunca anlayacaz sedef olup olmadığını
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizin bahsettiginiz hastalik: Vitiligo!! Sedef, baska hastalik.
Sedef basliyor ise, krem iyi gelecek. konusuruz. |
|
![]() |
|
http://m.YollaYap.com/bltc/1590744883628.jpg
Hocam kızımın yanağında da böyle bişey çıktı kaşıyarak kabardı acaba bana tavsiye ettiğiniz kremi onada kullanabilirmiyim Hipokort kremini dirseğimde döküntü içinde hala kullanmaya devam ediyorum 3. Günüm hala bie değişiklik yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|